Tag forskud på julen

Rejs for max 99 kr lørdage og søndage frem til 15. december

Den bedste gave er et besøg

Nu er der endnu en god grund til at glæde venner og familie med et besøg. Lørdage og søndage fra 2. november til 15. december kan du rejse for max 99,- kr. med DSB Orange. Der er minimum 150.000 af de særligt billige billetter til udvalgte afgange.

Men du skal ikke vente for længe med at købe din billet. Tilbuddet gælder, hvis du bestiller senest 4 dage før afrejse. Så køb senest tirsdag, hvis du vil rejse til den ekstra gode pris om lørdagen.

Tilbuddet gælder udvalgte afgange. DSB Orange kan ikke ændres eller tilbagebetales.

Køb DSB Orange

Med DSB Orange sparer du op til 78%, hvis du bestiller i god tid

DSB giver ekstra rabat til dig, der er fyldt 65 år. Du sparer dermed endnu mere med en DSB Orange-billet, nemlig helt op til 78% i forhold til en almindelig enkeltbillet. Du kan fx rejse Aarhus-København fra kun 89,-.

Du får rabat for din fleksibilitet og din evne til at planlægge. Og jo før du bestiller, jo flere DSB Orange-billetter har du at vælge imellem til rejser uden for myldretiden.

  • DSB Orange er især til rejser over Storebælt og visse rejser øst og vest for Storebælt
  • Passer perfekt til alle, der kan rejse uden for de meget populære tidspunkter på dagen og købe i god tid
  • Billetterne sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunkt, så når du ved, at du skal af sted, så er det bare om at få købt din billige DSB Orange-billet
  • Du kan kun købe DSB Orange-billetter til udvalgte afgange, og der er flest billetter at vælge imellem uden for myldretiden.

Husk, at du kan tage to børnebørn under 12 år gratis med på din billet. Tager du børnebørnene med på tur, anbefaler vi, at du køber Pladsbillet, så I er sikre på at kunne sidde sammen.

Værd at vide om DSB Orange

  • Din DSB Orange-billet kan ikke ændres eller tilbagebetales
  • Billetten gælder kun på den valgte dag og det valgte tidspunkt
  • Din billet gælder mellem DSB og Arriva-stationer, men den gælder ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane.

Læs mere om betingelserne for DSB Orange