Udsalget er forlænget

Køb nu og rejs i februar til max 99,-

Køb senest 21. januar, og rejs ekstra billigt med DSB Orange 1. februar til 29. februar

Vi har forlænget vores januarudsalg til 21. januar, så du kan stadig nå at købe en ekstra billig rejse til februar. Udsalget slutter 21. januar 2020, og den gode pris gælder rejser fra 1. februar til 29. februar 2020 - også i vinterferien.

Der er et begrænset antal billetter til den særligt gode pris, så jo før du køber, jo flere billige billetter er der at vælge i mellem. DSB Orange-billetter gælder til udvalgte afgange, og kan ikke ændres eller tilbagebetales.

Med DSB Orange sparer du op til 78%, hvis du bestiller i god tid

DSB giver ekstra rabat til dig, der er fyldt 65 år. Du sparer dermed endnu mere med en DSB Orange-billet, nemlig helt op til 78% i forhold til en almindelig enkeltbillet. Du kan fx rejse Aarhus-København fra kun 89,-.

Du får rabat for din fleksibilitet og din evne til at planlægge. Og jo før du bestiller, jo flere DSB Orange-billetter har du at vælge imellem til rejser uden for myldretiden.

  • DSB Orange er især til rejser over Storebælt og visse rejser øst og vest for Storebælt
  • Passer perfekt til alle, der kan rejse uden for de meget populære tidspunkter på dagen og købe i god tid
  • Billetterne sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunkt, så når du ved, at du skal af sted, så er det bare om at få købt din billige DSB Orange-billet
  • Du kan kun købe DSB Orange-billetter til udvalgte afgange, og der er flest billetter at vælge imellem uden for myldretiden.

Husk, at du kan tage to børnebørn under 12 år gratis med på din billet. Tager du børnebørnene med på tur, anbefaler vi, at du køber Pladsbillet, så I er sikre på at kunne sidde sammen.

Værd at vide om DSB Orange

  • Din DSB Orange-billet kan ikke ændres eller tilbagebetales
  • Billetten gælder kun på den valgte dag og det valgte tidspunkt
  • Din billet gælder mellem DSB og Arriva-stationer, men den gælder ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane.

Læs mere om betingelserne for DSB Orange