Ekstra lave Orange-priser til dig, der er fyldt 65

Rejs 29/10 til 16/12. Fx Odense-København for kun 69 kr.

Se, hvilken billettype der passer bedst til dig og din måde at rejse på

Vi har gjort det nemmere for dig, der er fyldt 65 år eller er førtidspensionist, at vælge, hvilken billet der passer bedst til dit rejsebehov, så du kan koncentrere dig om alt det, du skal ud at opleve.

DSB Orange

Få dine aftaler i kalenderen i god tid og rejs billigt med DSB Orange
Jo før du bestiller, jo flere billige DSB Orange-billetter har du at vælge i mellem. Så det kan godt betale sig at planlægge ligesom de fem veninder i filmen. Og det er uanset, om du selv skal på udflugt med vennerne, til fødselsdag, konfirmation eller bare på besøg hos børn og børnebørn.

Husk, at du kun kan købe din DSB Orange-billet på dsb.dk og i DSB app.

Læs mere

DSB 65-billet

Er du den spontane type, så vælg DSB 65-billet og spar 25%
Når du bare skal afsted nu og her, kan du købe din DSB 65-billet med 25% rabat helt op til togets afgang. Derfor er DSB 65-billetten attraktiv, når du bare skal afsted med det samme ligesom de to ornitologer i filmen.

DSB 65-billet er fx også god, hvis der er spottet røde hunde på dit barnebarn eller når du bare får lyst til at besøge venner og familie.

Læs mere

Rejsekort Pensionist

På farten ofte? Vælg Rejsekort Pensionist og spar op til 40%
Rejsekort Pensionist er det nemme og billige valg til dig, der tit er på farten og rejser meget. Du sparer helt op til 40%, og du er altid klar til at tage af sted og checke ind ligesom bedsteforældrene i filmen.

Rejsekort Pensionist er en enkel og nem løsning, for du har ét kort til alle dine rejser

Læs mere