Print-selv togbilletter på faktura

Køb DSB Standard, DSB 1' eller DSB 1' Regionaltog billetter på faktura med WorkPlus.dk, når du eller en kollega skal rejse med jobbet i Danmark

Til dig, der:

 • Har en virksomhedsaftale via WorkPlus.dk med adgang til køb på faktura

Fordele:

 • Du får som medarbejder nem adgang til køb af billetter - uden at skulle lægge ud  

 • Vælg mellem Standard og DSB 1'

 • Du kan tage bus, tog og metro til og fra stationen i dit omstigningsområde

  Omstigningsområde

  LUK

  Rejser mellem landsdelene 

  Din togbillet gælder i en vis afstand fra den station, hvor du begynder og slutter din togrejse. Det betyder, at du kan benytte din billet til bus, tog eller Metro i et zoneområde omkring din station. Dette område kaldes for omstigningsområdet. På billetten står omstigningsområdet angivet med et zonenummer eller-bogstav. På zonekortet over hele Danmark er omstigningsområdet angivet med et zonenummer, som står lige efter stationsnavnet. Det er den zone i det lokale takstområde, som du kan rejse i, når du rejser mellem landsdelene til eller fra den pågældende station

  Se zonekort for Danmark

  Hvis du rejser ind i eller ud af Hovedstadsområdet fra en anden landsdel, kan du rejse i de omstigningsområder, der er angivet på billetten med et bogstav. Se zonekort for Danmark.

  Rejser lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn

  Hvis du rejser lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn afhænger gyldighedsområdet af længden på din rejse.

  På korte rejser 2-8 zoner er billetten gyldig efter ringzonesystemet På lange rejser 9 zoner og derover er billetten gyldig i afrejsezonen og i ankomstzonen, som er vist på billetten med zonenummer. Se zonekort for Sjælland.

  Rejser i Jylland og på Fyn

  For rejser med bus i Jylland & på Fyn er rejsen gyldig efter ringzonesystemet. 
  For rejser som foretages helt eller delvist med tog er billetten gyldig til omstigning i de to zoner, hhv. afrejsezonen og ankomstzonen, som er påtrykt billetten. Man kan benytte billetten til rejser i omstigningsområdet med bus og tog i hele billettens tidsgyldighed. Når man har foretaget sin rejse og er ankommet til sin destinationszone bortfalder retten til omstigning i startzonen.

  Rejser over Øresund

  Gyldigheden fremgår altid af selve billetten. Rejser du fx fra København H til Malmø, kan du rejse i bus, tog eller metro i det danske område (F+L) og i det svenske område (A) i forbindelse med din rejse, før du stiger på eller efter du er steget af Øresundstoget. 
  Derudover vil det på billetten fremgå, om du har valgt at rejse over Øresundsbroen eller via Helsingør-Helsingborg.

  Vær opmærksom på, at omstigningsområdet, der hvor du foretager skift på din rejse, skal stå på din billet. Du kan finde en oversigt over omstigningsområder her

  Eksempel:
  Køber man en billet til rejse fra Odense til Aarhus H, vil man kunne benytte en lokalbus i Odense i startzonen til at rejse til stationen. Når man når Aarhus H, kan man benytte en bybus indenfor omstigningszonen/destinationszonen til at køre videre til en ønsket adresse (men kun hvis den ligger indenfor den pågældende destinationszone – ellers skal man købe en billet til en længere rejse).
  Når man er nået frem Aarhus H, vil man imidlertid ikke længere kunne benytte billetten resten af dagen til at rejse i bybus i startzonen, dvs. Odense.

 • Din virksomhed får adgang til kredit og samlet månedlig fakturering – uden hverken minimumsforbrug eller gebyrer, heller ikke ved ændring eller refundering af billetter

 • Overblik, enkel administration og kredit til din virksomhed 

 • Billetten skal benyttes på den valgte dag og strækning/rute, du kan dog frit vælge, hvilken afgangstid på dagen du bruger billetten til

 • Billetten kan refunderes, hvis du alligevel ikke får brug for den

Begrænsninger:

 • Kan udelukkende købes selvbetjent ved at logge på WorkPlus.dk

Køb print-selv-togbilletter til forretningsrejser gennem WorkPlus.dk

Som medarbejder slipper du for at skulle lægge ud for rejser, og virksomheden sparer administrationstid og får overblik over rejserne. WorkPlus.dk giver desuden adgang til andre fordele for virksomheden, herunder mulighed for at købe Mobilbilletter i Hovedstadsområdet på faktura. Desuden kan du som medarbejder få mulighed for at købe Erhvervskort, offentlig transport som skattefrit personalegode betalt over lønnen.

Læs mere om print-selv-togbilletter på workplus.dk 

Få fordele til både medarbejdere og virksomhed med Workplus

Undgå udlæg, brug af firmakreditkort og afregning efter forretningsrejsen. Slip for lange ture på motorvejen og brug tiden fornuftigt. Gør hverdagen lettere for dig selv og din virksomhed. Få en erhvervsaftale via workplus.dk. Kontakt os på 24680050 og eller dsberhverv@dsb.dk og hør, om din virksomhed allerede har en erhvervsaftale. Har I ikke, så lad os fortælle, hvordan I kan komme videre.

Spørgsmål og svar

 • En Print-selv-billet købt gennem Wokrplus.dk, er ikke meget anderledes end en DSB Standardbillet: Billetten er altid print-selv, og du slipper for at bruge dit dankort ved betalingen online. I stedet får din virksomhed en faktura en gang om måneden. 

  Du undgår at skulle lægge ud, og virksomheden sparer administrationstid og får overblik over rejserne. Workplus giver desuden adgang til andre fordele for virksomheden, nemlig mulighed for at købe Erhvervskort og Mobilbilletter i Hovedstaden på faktura.