Fri adgang til internet i tog

Adgang til frit internet (Wi-Fi) i Fjern- og Regionaltog

Til dig, der:

  • Vil bruge tiden på arbejde - eller bare vil have adgang til internettet på din enhed

Fordele:

  • Vær online på din rejse

Begrænsninger:

  • Der kan være huller i internetdækningen på grund af manglende mobildækning på strækninger i tyndtbefolkede områder. I løbet af 2019 arbejder mobilnetværksejerne og BaneDanmark på at sætte master op og lukke hullerne langs banen. 

  • Forbindelsens kvalitet optimeres efter, hvor mange der er på. Er I mange i toget, der deler forbindelsen, kan du fx opleve, at du ikke kan streame i HD. I stedet deles forbindelsen mellem jer, så alle kunder i stedet kan få lige god adgang.

Fri adgang i alle Fjern- og Regionaltog

Få fri og let adgang til internettet i togttyperne IC3, IC4 og IR4. I løbet af 2019 kommer der også frit internet i dobbeltdækker og Desiro-tog, og internetforbindelsen i IC3, IC4 samt IR4 vil blive opgraderet til et nyt og bedre Wi-Fi.

Sådan logger du på internettet

 

Nyt og forbedret Wi-Fi i toget i 2019

I løbet af 2019 ruller vi nyt Wi-Fi ud i alle vores tog. I fremtiden vil du opleve bedre dækning, både på Wi-Fi-forbindelsen og på dataforbindelsen på din telefon.

Den nye Wi-Fi-forbindelse i toget er et samarbejde mellem DSB, flere teleoperatører og BaneDanmark, og består blandt andet i flere telemaster langs banen, bedre WiFi-udstyr i togene til at udsende signalet samt "repeater", der forstærker din egen telefons signal i toget.

Hvis du ser disse to piktogrammer er det nye Wi-Fi installeret i dit tog: