20% rabat i 7-Eleven

- opret en gratis profil og spar 20% på udvalgte varer

Spar penge i 7-Eleven på stationerne med DSB Plus

Den gode rejse starter med DSB. Her får du nemlig billige DSB Orange-billetter, behagelige sæder og benplads, der er lidt udover det sædvanlige. Som DSB Plus medlem er der også en masse andre skønne fordele på menuen. Med Fordelskortet kan du nemlig få 20% rabat på et udvalg af varer i DSB 7-Eleven på stationerne.

Der kan være mange grunde til at rejse med DSB. Hvad end det eksempelvis får dig til at undgå morgentrafikken på vej på arbejde, giver dig ekstra tid lektier inden skoleklokken ringer eller skaber plads til alle, når hele familien skal på tur – så er DSB vejen frem. Som Plus medlem er der endnu flere gode grunde til at køre med os. Vi har DSB 7-Eleven stationer over hele landet, og du finder derfor med stor sandsynlighed også en i nærheden af dig.

Når du er få farten, ved vi, at det gerne må være nemt og hurtigt at betale for sine varer. Det eneste du derfor skal gøre for at få din rabat, er at vise dit Fordelskort på sms, når du står ved kassen. Opret din DSB Plus profil allerede i dag og få glæde af en masse fordelagtige besparelser. 

Få altid 20% rabat på udvalgte varer i 7-Eleven

Uanset om du er på vej ud eller hjem, kan et smut i vores 7-Eleven gøre turen lidt bedre. Trænger du til en morgenkaffe eller en hurtig sandwich til at tage med på rejsen, så finder du det hele i vores velsmagende udvalg. Derudover kan du eksempelvis også spare penge på alt fra Cultura og crossainter til forfriskende kolde drikke og franske hotdogs, og der er derfor med stor sandsynlighed også noget, der falder i din smag.

Vi gør opmærksom på, at rabatten ikke gælder aviser, ugeblade, specialvarer, menusammensætninger og varer, der allerede er nedsat. Bemærk, at 7-Eleven på Vallensbæk Station er undtaget rabatordningen.

 • Varme drikke

  Kaffe – lille el. stor
  Te – lille el. stor
  Kakao – lille el. stor

 • Morgenmad

  Cultura m/ müsli
  Smurt rundstykke med smør el. ost
  Jumbosnegl
  Croissant

 • Kolde drikke

  Egekilde 0,5 l
  7-Eleven kakaomælk 0,5 l
  Slush cooler - lille el. stor

 • Frokost/aftensmad

  Pizza
  Sandwich-flute
  Fransk hotdog