Rejsekort Erhverv

Opnå rabat på rejser med bus, tog og metro

Rejsekort Erhverv giver dig og dine kolleger mulighed for at rejse i hele Danmark med bus, tog og Metro.

Rejsekort Erhverv er upersonligt og kan bruges af alle i virksomheden. Sammen kan I rejse op til 29 personer ad gangen på ét kort.

En automatisk tank-op-aftale sikrer, at der altid er penge til rådighed på virksomhedens Rejsekort Erhverv – uden udlæg for den enkelte medarbejder.

Virksomheden skal indgå en aftale om Rejsekort Erhverv med DSB for at kunne bestille Rejsekort Erhverv.

Tilmeld virksomheden

Du er også velkommen til at ringe 70 13 14 16 for at høre mere om Rejsekort Erhverv.

Ny Erhvervsrabat til din virksomhed

Fra 7. april 2019 opnår din virksomhed altid fast rabat på 20% på rejser over Storebælt.

Den nye Erhvervsrabat erstatter den tidligere mængderabat på rejser over Storebælt – herunder rabattrin på det enkelte Rejsekort Erhverv.

Sådan opnår I fast 20% rabat på rejser over Storebælt:

  • Fra 7. april 2019 får din virksomhed automatisk 20% i rabat på rejser over Storebælt hver gang en medarbejder benytter et Rejsekort som er tilknyttet jeres kundenummer.
  • Rejser I flere sammen på ét kort, gives rabatten pr. rejsende/pr. vej. Fx en returrejse for 5 personer giver rabat på alle 10 rejser.
  • Jeres erhvervsrabat opgøres hver kalendermåned, og tilbageføres til hvert enkelt benyttede Rejsekort i den efterfølgende måned.
  • Som kontaktperson for Rejsekort Erhverv har du det fulde overblik over virksomhedens samlede rejseforbrug og opnåede rabat - både i den tilsendte Rejsekort Erhverv oversigt (PDF) og på DSB’s erhvervsportal.