Sporarbejde 2019

Her kan du holde dig orienteret

For at forbedre fremtidens togtrafik er Banedanmark i gang med at give tognettet et ordentligt løft. Det indebærer blandt andet sporarbejde.

Primært i weekender og ferier

Sporarbejde kommer sjældent belejligt, når du skal rejse med tog. DSB og Banedanmark planlægger arbejdet på tidspunkter, hvor så få som muligt bliver berørt af ændringerne i togtrafikken. Derfor vil det primært være i weekender og ferier, din rejse vil blive påvirket.

Vi sørger for, du kommer frem

DSB sørger for, at der er transport på de strækninger, hvor der er sporarbejde. Ofte kan vi køre efter ændrede køreplaner, men andre gange arbejder Banedanmark med alle skinnerne på én gang. I disse tilfælde indsætter vi Togbus

Følg togtrafikken på Facebook

Følger du trafiksituation på Facebook? Nu har du en ny mulighed. Den trafiksituation, du er vant til at modtage på Facebook, samler vi nu på sin helt egen Facebookside, DSB Din Trafik. Her poster vi sidste nyt om uforudsete ændringer, driftsforstyrrelser og fx planlagte sporarbejder. 
Du skal være opmærksom på, at vi med tiden ikke længere vil bringe trafiksituation på vores almindelige Facebookside

Læs om uforudsete ændringer, driftsforstyrrelser og fx planlagte sporarbejder. DSB Din Trafik på Facebook er et godt sted at følge med i togtrafikken.

Se DSB's Facebookside for trafik

Trafikken lige nu og på sigt

Få det fulde overblik over den aktuelle togtrafik, uforudsete hændelser og planlagte sporarbejder i den kommende tid.

Se ændringer i togtrafikken på liste

Spørgsmål og svar