Få besked om større ændringer på din rejsestrækning

Log ind og tilmeld dig information på din strækning

Fortæl os hvilke stationer du rejser fra og til, så sender vi information til dig på mail før, under og efter sporarbejdet.

Bliv informeret med DSB Plus

Med DSB Plus har du mulighed for at blive informeret, når vi planlægger større sporarbejder, som giver ændringer i togtrafikken, hvor du rejser. Vi informerer typisk om sporarbejder, hvor du skal rejse med Togbus i stedet for med tog over en længere periode.

Husk at holde dine rejsevaner opdateret på din DSB Plus profil, så du udelukkende modtager information, der er relevant for din nuværende rejsesituation.

Du kan orientere dig om alle andre ændringer i togtrafikken på rejseplanen.dk.

 

Vind oplevelser i Tivoli

Alle, der er tilmeldt trafikinformation, og har oplyst hvilke stationer der rejses til og fra, deltager i lodtrækningen om 20 oplevelsespakker til Tivoli inkl. togtransport t/r. Hver præmie består af entré og Turpas til Tivoli for 5 personer og 10 togbilletter, så I kan tage toget frem og tilbage til Tivoli.

Vindere trækkes i uge 10 og kontaktes direkte.

Konkurrencebetingelser Konkurrencen kører fra den 17.02.2020 til og med 01.03.2020. Hver præmie består af 5 entrébilletter og 5 Turpas til Tivoli, som skal anvendes i 2020 samt 10 stks. DSB Standard enkeltbilletter til valgfri rejser med DSB’s tog i Danmark (dog ikke Bornholm). Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning blandt DSB Plus medlemmer med oplyst fra/til station senest den 6. marts 2020. Vinderne får direkte besked via e-mail. I tilfælde af at vinderen ikke kontakter DSB indenfor 14 dage fra modtagelsen af vindermail, trækkes der en ny vinder. Præmien udleveres ikke til personer under 18 år, før DSB modtager samtykke fra vindernes forældre eller værge. Ansatte hos DSB samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Man kan deltage en gang i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller anden billettype. En enkeltbillet har en værdi af op til 475 kr. – svarende til 80 zoner pr. 26/6-19 og en voksen kan tage to børn under 12 år med på togrejsen kvit og frit. Tivoli entré, Turpas har en værdi af 380 kr. Samlet har hver oplevelsespakke, en værdi af op til 6.650 kr. Præmieafgift betales af DSB. Konkurrencen udbydes af DSB. Telegade 2, 2630 Taastrup Deltagerne giver ved deres deltagelse i konkurrencen sin accept af konkurrencebetingelserne. DSB er dataansvarlig iht. gældende persondatalovgivning. Du kan læse mere på www.dsb.dk/persondata