Job i DSB

DSB vil være blandt de bedste inden for moderne kollektiv transport. Vi arbejder hver dag med at skabe sammenhæng. Sammenhæng mellem A og B, by og land, arbejde og familie. Vi er 8000 kolleger, der hver dag bidrager til denne sammenhæng.
Når vi siger velkommen til en ny kollega, er det fordi vi tror på, at du kan gøre en forskel på den rejse vi er på.
Ansættelse er en af de vigtigste beslutninger – for dig og for os.

Pålidelighed

I DSB er vi betroet en vigtig samfundsopgave. Danskerne skal kunne regne med os. De skal have pålidelig togdrift, og derfor er pålidelighed vores vigtigste værdi. Vi er ejet af danskerne og er til for danskerne, og vores ejerskab stiller krav til vores resultater – og krav til vores adfærd. Krav til ydmyghed, ordentlighed, åbenhed og engagement.

Faglig dygtighed

DSB er en virksomhed i konstant bevægelse. Vi er nødt til at lære nyt og gøre nyt. Det er en forudsætning for en sund og konkurrencedygtig virksomhed, som vores ejere, kunder og samarbejdspartnere kan have tillid til. Faglig dygtighed er vores styrke og drivkraft, og som medarbejder i DSB skal du forvente, at udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Mangfoldighed

DSB kører tog for alle – fodboldfans, fine frøkner, Frank og Fatima. Vores kunder er mangfoldige, og det skal vores medarbejdere også være. Derfor sætter vi mål og igangsætter initiativer for at øge mangfoldigheden. Alle skal have mulighed for at bidrage med den bedste version af sig selv. Hos DSB vurderer vi dig på dine resultater og din adfærd – ikke på din baggrund.
Læs mere om mangfoldighed i DSB.


Uopfordrede ansøgninger

Kontakt

DSB Rekruttering
Mail: job@dsb.dk