DSB app - billetter, kort og trafikinformation
DSB app. En del af rejsen
Billetter, kort og trafikinformation

Fremtidens billetautomat

For at gøre det hele nemmere for dig, har vi samlet flere vigtige funktioner i DSB app. Så har du nemlig alt, hvad du behøver lige ved hånden, når du rejser med tog. 

På denne side kan du se, hvilke produkter du kan finde i DSB app, guides til køb af produkter, læse mere om sikker betaling med MobilePay samt få kontakt til vores serviceteam, som gerne hjælper større grupper med undervisning i brugen af vores digitale salgskanaler. 

Sådan bruger du DSB app

DSB app er logisk opbygget og ganske nem at benytte. Download app’en og prøv dig frem, det er faktisk ligetil. 

Med DSB app har du dit eget billetkontor lige ved hånden. I playlisten på YouTube kan du se film om appens mange fordele. 

DSB app how-to-videoer på YouTube

MobilePay - den sikre løsning

MobilePay er danskernes foretrukne løsning til betaling med mobilen. Det er da også en sikker løsning og med en integreret løsningi DSB app, bliver det næppe hurtigere.

Læs mere om MobilePay 

Få besøg af DSB Kundeserviceteam

DSB har særlige informationsteams, som tager rundt og fortæller om vores billettyper og salgskanaler. Har du lyst til at høre mere om de mange muligheder, så tilbyder vi et indlæg på et par timer. 

Indlægget kan fx omhandle brugen af:

 • DSB app 
 • Rejsekort
 • DSB billetautomater
 • DSB’s Netbutik
 • Rejseplanen.dk

Besøget er gratis. I skal blot selv sørge for lokaler, forplejning af deltagere og eventuel annoncering. Arrangementerne inkluderer 20-50 deltagere. Er I flere kommer vi gerne igen.

Har I lyst til at få DSB på besøg, så send os en mail:

Jylland og Fyn: salgsteamv@dsb.dk

Sjælland: salgsteamost@dsb.dk

Spørgsmål og svar

Tillægskort til DSB 1’ er til dig der rejser ofte og ekstra godt

LUK

Nu kan du købe dit Tillægskort til DSB1’ i DSB app. Så kan du gøre rejsetid til arbejdstid på første klasse med kaffe, te, kildevand, morgenmad og snacks.

 • DSB 1' Tillægskort i DSB app, kan købes fra 30 til 59 dage og giver dig adgang til DSB 1' mellem to navngivne stationer.
 • Hvis strækningen giver dig mulighed for at rejse med regionaltog, vil du blive tilbud DSB 1’ Regional Sjælland, som har en fastpris på 650 kroner for 30 dage uanset hvor langt du rejser. Bemærk at dette kun gælder til DSB 1’ i Regionaltog på Sjælland (ikke IC og IC lyn).
 • Du kan også købe DSB 1’ til lokale rejser (fx i hovedstadsområdet eller Sydtrafik). Dette har dette en fastpris på 510 kroner for 30 dage uanset hvor langt du rejser, så længe de to stationer ligger indenfor for lokalområdet

Læs mere om Tillægskort til DSB 1’ 

Læs mere om DSB 1' Regionaltog Sjælland

Pendlerkort er til dig der rejser ofte

LUK

Pendlerkort er til dig der rejser ofte mellem to stationer der går over mindst én takstgrænse. I DSB app kan du nu købe dit Pendlerkort nemt, hurtigt og enkelt.

Læs mere om Pendlerkort i DSB app 

Ungdomskort i DSB app

LUK

Du bestiller dit ungdomskort på ungdomskort.dk, men du har mulighed for at få Ungdomskortet leveret i DSB app. 

Læs mere om Ungdomskort i DSB app her

Trafikinformation på din mobil

LUK

Find rejse, hvornår går det næste tog, og er der mon ændringer i køreplanen? De vigtigste funktioner har vi også lagt let tilgængelige i DSB app. Et par hurtige klik og du er opdateret... uanset hvor du er.

Læs mere om trafikinformation på din mobil

Pladsbillet i DSB app

LUK

Med en Pladsbillet reserverer du en siddeplads til en bestemt afgang. Du bør altid købe pladsbillet til InterCity og InterCityLyn, da der er rift om pladserne specielt på de populære afgange mellem landsdelene.

Læs mere om pladsbilletter

Pendlerpladsbillet i DSB app

LUK

Som pendler behøver du ikke længere stå i kø i billetsalget eller ringe til DSB Kundecenter for at sikre dig en pladsbillet til togturen til og fra arbejde. DSB Pendlerplads til Standard kan købes, hvis du har et DSB Pendlerkort, Bus & tog-årskort eller Ungdomskort og koster 10 kroner.

Læs mere om pendlerpladsbillet

DSB Orange i DSB app

LUK

Du kan nemt og hurtigt købe de billige DSB Orange-billetter direkte i DSB app.

Fx:

 • Odense - København fra 79,-
 • København - Aarhus fra 99,-
 • Esbjerg - København 99,-

Pladsbillet er med i prisen, og en voksen kan tage to børn under 12 år gratis med.

Læs mere om DSB Orange

DSB 10-turskort i DSB app

LUK

Nu kan du også købe DSB 10-turskort i DSB app. Så har du det lige ved hånden - og sparer minimum 25% i forhold til en DSB Standardbillet og 20% i forhold til en DSB 1' billet.

DSB 10-turskort er til dig, der rejser flere gange på samme strækning mellem to stationer over en takstgrænse inden for et år.

Læs mere om DSB 10-turskort