Internet i tog

Adgang til internet (WIFI) i toget

Til dig, der:

  • Rejser på strækningen mellem Københavns Lufthavn og Aalborg  med InterCity- eller InterCityLyn-tog

  • Rejser med S-tog

  • Vil bruge tiden på arbejde og have adgang til at kunne sende og modtage bl.a. mails 

  • Vil have adgang til nettet for at kunne besøge hjemmesider mv.

  • Eventuelt har svært ved at komme på nettet via eget mobil-abbonnement (skyldes mobilsignalet bliver dæmpet indvendigt af togets konstruktion)

Fordele:

  • Vær online på din rejse

  • Gør rejsetid til arbejdstid

Begrænsninger:

  • Der kan være huller i internetdækningen på strækningen

  • Forbindelsens kvalitet er ikke egnet til streaming eller download af tunge filer. Det gælder specielt på de fyldte myldretidstog

Internet på strækningen mellem København og Aalborg

Få trådløs internetadgang via TDC Hotspot på strækningen mellem Københavns Lufthavn og Aalborg i 120 togsæt af typen IR4, IC3 og IC4.
Rejser du på DSB 1', er internetadgangen inkluderet i prisen. På Standard kan du for 29 kr. købe 7 timers adgang til internettet. Er du medlem af DSB Plus, kan du benytte en af de internet-vouchers, du har modtaget.
Da kapaciteten er svingende, anbefaler vi, at du downloader film og andre tunge filer hjemmefra. Vi er i gang med at undersøge mulighederne for at give dig en bedre internetløsning.

Sådan logger du på wifi på strækningen mellem København og Aalborg

Fri internet i S-toget

Der er Fri Internet i alle S-tog. For at logge på netværket skal du opgive din e-mailadresse og dit mobilnummer. Herefter får du dit password tilsendt via sms.

Opret dig som bruger

Du skal kun logge på første gang med hvert device du benytter.

Sådan logger du på nettet i S-toget

Spørgsmål og svar

Mere om Internet i tog

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

InterCity og InterCity Bornholm

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.
InterCity, der kører mellem København H og Ystad i Sverige med tilslutning til færgen til og fra Rønne på Bornholm, kaldes InterCity Bornholm. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.