Run på S-tog om natten

Run på S-tog om natten

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
24. november 2009 kl. 10:12

Omkring 11.000 storkøbenhavnere tog S-toget hjem den første weekend i S-togs pilotforsøg med S-tog om natten

»Jaaaa, endelig kan jeg selv bestemme, hvornår jeg vil hjem. Ikke mere noget med at skulle nå det sidste tog!«

Begejstringen er ikke til at tage fejl af i denne Twitter-opdatering natten til søndag kl. tyve minutter over to.

Foran Nørreport St. blev der varmet op til S-tog om natten med dj, glade bartendere og sjove drinks. Foto Klaus Holsting

Det var den anden nat i S-togs pilotforsøg med S-tog om natten efter fredag og lørdag i et halvt år frem. Og ”vlatorn”, som skriver opdateringen, var ikke den eneste,der valgte den nye mulighed for at komme sent hjem. Cirka 11.000 Stogskunder tog S-toget hjem natten efter fredag og lørdag.

Her skal dog nævnes, at der lørdag ikke kørte fjerntog over Høje Taastrup om natten, så kunderne blev henvist til S-togene. Desuden har det ikke været muligt at skaffe tal for Ringbanen.

Folk var glade
Både på Nørreport (se billedet), hvor der blev varmet op til natkørsel med drinks og dj på forpladsen, og i S-togene senere på natten herskede der god stemning og masser af mennesker.

»Det gik rigtig godt. Der var mange mennesker med, faktisk flere end vi umiddelbart havde regnet med. Folk var meget glade for, at der var natkørsel og sagde, at de havde ønsket sig det i mange år. De fleste var godt fulde, men der var rigtig god stemning,« fortæller S-togsrevisor Charlotte Svindborg, som var en af de S-togsrevisorer, der var med ude på premierenatten.