Tak for din tålmodighed pendler tilbud

Håndsrækning til pendlere på Sjælland

Pr. den 8/11-19 tilbyder DSB også refusion til pendlere, som har købt pendlerkort før den 1/8-19 og senest den 30/9-19 og som i øvrigt opfylder de gældende betingelser for ”Tak for din tålmodighed pendler tilbud”.

 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

2.400 pendlere har indtil videre modtaget cirka 2.000 kr. hver som kompensation fra DSB i forbindelse med årets sporarbejder på Sjælland. Enkelte kunder har misforstået købsbetingelserne, derfor har DSB besluttet per kulance at gennemgå 250 sager igen. 

 

Du kan nu søge om at få 30 dage refunderet

Har du købt et pendlerkort i august eller september til en af de strækninger, der har været berørt af sporarbejderne omkring Ringsted og Sydbanen?

Så kan du nu søge om at få 30 dage refunderet, hvis du har brugt minimum 59 rejsedage på dit pendlerkort.

Ja tak - Udfyld og send formular

Vær opmærksom på, at du først kan søge om kompensation, når du har brugt dine 59 rejsedage.

Du kan til og med den 28. februar 2020 søge om at få 30 dage refunderet, hvis du har købt minimum 59 rejsedage på dit pendlerkort i august eller september 2019 på en af de strækninger, der har været berørt af sporarbejdet omkring Ringsted eller på Sydbanen. Se zonekort her.

Tjek her, hvordan du får 30 dage tilbage, hvis du køber dit pendlerkort i perioden fra den 1. august til og med den 30. september 2019

Tak for tålmodigheden med sporarbejdet!

Vi ved, at mange har været og vil blive generet af sporarbejdet. Men med de nye spor og flere afgangstider har vi plads til langt flere rejsende mellem Odense og København.

Fordele du får, når du tager toget.

  • Du bidrager til en grønnere og mere bæredygtig dagsorden
  • Du slipper for at sidde i kø på motorvejen og lede efter p-pladser
  • Du har mulighed for at arbejde eller slappe af på din rejse

Læs alle betingelserne

Er du med i DSB Plus?

Når du er med i DSB Plus, får du bl.a. information om din rejse, gratis underholdning til turen, rabatter og konkurrencer.

Opret gratis DSB Plus-profil