Tak for din tålmodighed pendler tilbud

Håndsrækning til pendlere på Sjælland

Pr. den 8/11-19 tilbyder DSB også refusion til pendlere, som har købt pendlerkort før den 1/8-19 og senest den 30/9-19 og som i øvrigt opfylder de gældende betingelser for ”Tak for din tålmodighed pendler tilbud”.

 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

2.400 pendlere har indtil videre modtaget cirka 2.000 kr. hver som kompensation fra DSB i forbindelse med årets sporarbejder på Sjælland. Enkelte kunder har misforstået købsbetingelserne, derfor har DSB besluttet per kulance at gennemgå 250 sager igen. 

 

Du kan nu søge om at få 30 dage refunderet

Har du købt et pendlerkort i august eller september til en af de strækninger, der har været berørt af sporarbejderne omkring Ringsted og Sydbanen?

Så kan du nu søge om at få 30 dage refunderet, hvis du har brugt minimum 59 rejsedage på dit pendlerkort.

Ja tak - Udfyld og send formular

Vær opmærksom på, at du først kan søge om kompensation, når du har brugt dine 59 rejsedage.

Du kan til og med den 28. februar 2020 søge om at få 30 dage refunderet, hvis du har købt minimum 59 rejsedage på dit pendlerkort i august eller september 2019 på en af de strækninger, der har været berørt af sporarbejdet omkring Ringsted eller på Sydbanen. Se zonekort her.

Tjek her, hvordan du får 30 dage tilbage, hvis du køber dit pendlerkort i perioden fra den 1. august til og med den 30. september 2019

Tak for tålmodigheden med sporarbejdet!

Vi ved, at mange har været og vil blive generet af sporarbejdet. Men med de nye spor og flere afgangstider har vi plads til langt flere rejsende mellem Odense og København.

Fordele du får, når du tager toget.

  • Du bidrager til en grønnere og mere bæredygtig dagsorden
  • Du slipper for at sidde i kø på motorvejen og lede efter p-pladser
  • Du har mulighed for at arbejde eller slappe af på din rejse

Læs alle betingelserne

Zoneudvidelse på flere Pendlerkort på den nye Ringstedbane

I forbindelse med åbningen af den nye Ringstedbane sker der nogle ændringer, der kan påvirke dit Pendlerkort eller Ungdomskort. I perioden fra d. 31. maj – 1. december 2019 har kunder med Pendlerkort og Ungdomskort mulighed for at rejse i udvalgte zoner, selvom disse ikke fremgår af kortets gyldighed.

DSB Pendlerkort og Ungdomskort til rejser over Storebælt:

De ekstra zoner, til at rejse via den nye Ringstedbane, bliver tilgængelige ved fornyelse efter d. 31. maj 2019. Ved næste fornyelse kan du vælge et nyt gyldighedsområde, som inkluderer denne nye rejsevej for samme pris. Når du vælger et nyt gyldighedsområde, som inkluderer den nye Ringstedbane, får du nyt stamkortnummer. Så du skal du huske at opdatere stamkortnummeret i Glemt Kort service og Pendler Rejsetidsgaranti. Indtil din næste fornyelse ydes konduite i zonerne, så du må gerne benytte zonerne allerede fra 31. maj 2019.

DOT Pendlerkort og Ungdomskort på 9 zoner eller derover:

De ekstra zoner til at rejse via den nye Ringstedbane bliver først mulige at tilføje fra d. 21. september 2019. Zonerne bliver tilgængelige ved køb af nyt pendlerkort til samme strækning efter 21. september 2019. Vælger du at forny dit nuværende pendlerkort kommer zonerne ikke med på Rejsekort Pendler og Rejsekort med Pendler Kombi. På app vil du skulle købe rejsevejen på ny, hvor rejse om den ny Ringstedbane vil være inkluderet.

Ved et nyt køb, hvor der tildeles andre zoner, får du nyt stamkortnummer, så det er vigtigt at du opdaterer stamkortnummeret i Glemt Kort service og Pendler Rejsetidsgaranti.

DOT Pendlerkort og Ungdomskort 2-8 zoner:

Disse pendlerkort er ikke omfattet af muligheden for ekstra zoner. Ved næste fornyelse kan du selv vælge, hvilke zoner du ønsker at rejse i og kan selv tilkøbe de ekstra zoner, hvis du ønsker denne rejsevej inkluderet.

Stamkort og værdiindlæg

LUK

Et stamkort indeholder dit navn, adresse og købte zoner samt et vellignende foto af dig selv på 25-35 x 35 mm. Ansigtet skal fylde 2/3 af billedet, og dit ansigt skal være tydeligt og genkendeligt. Religiøs hovedbeklædning er tilladt. 
Du får stamkort når du køber et fysisk Periodekort / Pendlerkort / Pensionistkort til Hovedstaden.

Ved fornyelse af Periodekort / Pendlerkort / Pensionistkort i DSB Billetautomat skal dit stamkort være fra efter 2007, og lavet hos DSB (i DSB Salg & Service, en 7-Eleven eller Kort & Godt på en DSB-station eller via www.dsb.dk).

Kort der er lavet hos fx Movia eller andre trafikselskaber, i kiosker med salg af billetter eller andre steder, kan desværre ikke bruges. Har du et sådan kort, kan du få lavet et nyt stamkort gratis i DSB Salg & Service på stationerne inkl. 7-Eleven på stationerne.

Værdiindlæg er dit udskiftelige indlæg i dit Periodekort / Pendlerkort / Pensionistkort med antal af zoner og gyldighedsperiode.

Er du med i DSB Plus?

Når du er med i DSB Plus, får du bl.a. information om din rejse, gratis underholdning til turen, rabatter og konkurrencer.

Opret gratis DSB Plus-profil