Turistkort og billetter

Holder du ferie i Københavnsområdet, kan du købe særlige turistbilletter. Som turist i København er der gode fordele og besparelser at hente hos DSB.

Tag tog, bus eller metro når du er på besøg i København

Feriebillet – hvad skal I ud og se?

Der er et hav af seværdigheder, bydele og events, der er værd at bruge tid på, når man er turist i København og omegn. Ofte besøger man en storby i et par dage og har derfor et stramt program, hvis hele listen af attraktioner skal nås. Det er der heldigvis råd for, da vi i Danmark har et godt net af transportmuligheder, der snildt kan fragte ferieglade gæster rundt. Står du overfor en ferie i hovedstadsområdet? Vi har en række af gode løsninger på, hvordan du og familien kan få det bedste ud af feriedagene.

Mange af billetløsningerne er kombineret med høj fleksibilitet og adgang til seværdigheder i København. På den måde får du mulighed for at komme nemt omkring på ferien og samtidig få rabat i entréen. Hvad end du er afsted med hele familien eller på en voksentur for to, så findes der helt sikkert en turistbillet-løsning, der kan passe til jeres ferie i det københavnske.

Turistkort til København

Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge hele 74 museer og attraktioner, og samtidig frit benytte den offentlige transport uden at skulle bekymre dig om billetter, afstande og priser. Med dette kort kan du nemt kombinere seværdighederne ved at tage bussen, toget eller metroen rundt i byen. Copenhagen Card kan købes med en gyldighedsperiode på 24, 48, 72 eller 120 timer. Inden for denne periode står de offentlige transportmidler til fri afbenyttelse – så længe rejsen holder sig inde for zone 1 – 99. Kortet kan købes til voksne på 16+ år og til børn på 10 – 15 år. På et voksenkort kan indehaveren tage to børn på under 10 år med kvit og frit.

Med et Copenhagen Card er det ingen sag at være turist i København – især hvis man ønsker gode besparelser og overskuelig offentlig transport. Hvad end I ønsker at bruge ferien i de smalle gader inde i centrum, i Tivolis sjove forlystelser eller udforske yderområderne, der også byder på spændende seværdigheder, så sørger jeres Copenhagen Card for, at I kommer fra A til B nemt og bekvemt. Kortet kan købes på stationer i Hovedstadsområdet og online.

Hvis I allerede nu ved, at feriedagene skal bruges på at nyde det centrale København, så kan et CityPass være billetløsningen for jer. Med et CityPass får de rejsende ubegrænset adgang til bus, metro og tog i enten indre København og Amager (City Pass small) eller hele Storkøbenhavn (City Pass large) inden for 24, 48, 72, 96 eller 120 timer. Det svarer til zonerne 1-4 for City Pass small og zonerne 1-99 for City Pass large. Et City Pass gælder også til København Lufthavn.
Alle varianter af City Pass kan købes i DSB-  og Metro-automater på stationerne, DSB Salg og Service på Københavns Hovedbanegård og i DSB 7-Elevens i hovedstadsområdet, på www.citypass.dk samt i DOT Mobilbilletter App.