Julen begynder i toget

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
23. oktober 2017 kl. 12:55

I disse dage begynder julen i togene og dermed salget af pladsbilletter hjem til jul, som det godt kan betale sig at få købt i god tid.

”Det er en god ide at få købt pladsbilletten, så man er sikker på at have en plads også, hvis man vil sidde sammen med sine rejsefæller hele vejen. Det giver en god start på juleferien,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.

Den helt store rejsedag forventes at blive lørdag den 23. december, hvor der især er travlhed i togene fra hovedstaden mod Fyn og Jylland. Billetterne kan købes på dsb.dk eller i DSB app fra i dag, mandag den 23. oktober.

Julen bliver Orange i weekenderne

I november og december er der på alle lørdage og søndage fra lørdag den 4. november og frem til og med søndag den 17. december flere af de helt billige Orange-billetter til salg for under 100 kr. Det gælder for rejser på kryds og tværs af landet til julehyggen, julemarkedet og det ekstra besøg hos de nære relationer i tiden op mod jul .

”Der er altid billige Orange-billetter at finde på de tidspunkter, hvor der ikke er så mange rejsende, præcis som i luftfarten. I år er der endnu flere af dem i weekenderne op mod jul,” siger Tony Bispeskov.

Læs mere om årets jul i toget på dsb.dk/jul