Ændringer på rabatstrukturen på Rejsekort på Fyn og i Jylland

Sammen med de øvrige Trafikselskaber i Jylland og på Fyn ensretter og forenkler vi priser og billetter, så de bliver mere gennemskuelige. Det sker med reformen Takst Vest, som indføres 18. marts 2018. Se mere her på siden, om hvad det betyder for dig, når du fremadrettet rejser på rejsekort.

Dette skal du være opmærksom på

Mængderabat

Mængderabatten ensrettes, så optjening af rabatpoint og din rabat du får bliver ens for alle rejser i Jylland og på Fyn. Rejser du som kundetype Ung eller Pensionist, får du rabat allerede fra den første rejse.

Tidsrabatten udvides

Off-peak rabat vil gælde fuldt ud indenfor de regionale trafikselskabers områder. Rejser du som kundetype Ung eller Pensionist gælder off-peak rabatten på alle rejser i hele Jylland og på Fyn.

Grupperabat ophører

Der vil ikke længere være en særlig grupperabat, når flere rejser på samme rejsekort.

Priser

Fra 20. februar 2018 har du mulighed for at fremsøge den nye pris på din rejse på rejseplanen.dk 

Dette skal du gøre

Ændringerne træder automatisk i kraft fra 18. marts 2018, så når du efter denne dato rejser med rejsekort, vil du måske opleve, at prisen for din rejse er forskellig fra tidligere.

Spørgsmål og svar

  • I forbindelse med Takst Vest har trafikselskaberne forenklet priserne på rejsekort, hvilket betyder ændrede priser i hele Sydtrafiks område.

    Hidtil har du fået en fast rabat på busrejser på rejsekort i Sydtrafiks område, men efter 18. marts er rabatten på rejsekort blevet enklere i hele Jylland og på Fyn. Og fremover er der mængderabat på alle rejser på rejsekort i Sydtrafik.

    Det betyder, at det bliver dyrere for kunder, der rejser sjældent og billigere for kunder der rejser ofte. Du vil således opleve at prisen bliver lavere, jo oftere du rejser på dit rejsekort.