Ændringer for DSB 10-turskort og DSB Cykelbillet

Ændringer på DSB 10-turskort og DSB 1' 10-turskort

Har du DSB 10-turskort til rejser lokalt i Jylland og på Fyn eller på Sjælland og øerne, så skal du benytte dig af et andet produkt til din rejse fra 18. marts 2018

Sammen med de øvrige Trafikselskaber i Jylland og på Fyn ensretter og forenkler vi priser og billetter, så de bliver mere gennemskuelige. Det sker med reformen Takst Vest, som indføres 18. marts 2018. Se mere her på siden, om hvad det betyder for dig, som i dag rejser på 10-turskort, hvis du fremadrettet skal rejse i Jylland og på Fyn, på Sjælland og øerne samt til og fra Bornholm. Bemærk, at du fortsat vil kunne købe DSB 10-turskort og DSB 1' 10-turskort til dine rejser med DSB og Arriva over Storebælt. 

Dette skal du være opmærksom på 

Fra 18. marts 2018 kan du ikke længere købe DSB 10-turskort og DSB 1' 10-turskort i DSB app, til rejser lokalt i Jylland/Fyn og på Sjælland og Øerne samt rejser til/fra Bornholm. Har du klip tilbage, vil du fortsat kunne benytte disse frem til kortet udløber. Du kan også vælge at få dine klip tilbagebetalt efter gældende regler.

Fremover vil du kunne benytte dig af standardbilletter. Ønsker du en billigere rejse kan du løse mere om rabatmuligheder under DSB Orange, DSB GruppebilletRejsekort Erhverv eller Rejsekort Personligt

Priser

Fra 20. februar 2018 har du mulighed for at fremsøge den nye pris på din rejse på rejseplanen.dk

Du kan allerede skifte til Rejsekort nu

Hvis du ikke allerede har skiftet dit DSB 10-turskort/DSB 1' 10-turskort ud med et alternativt produkt, kan du gøre det allerede nu via:

Rejsekort Erhverv eller via Rejsekort Personligt

Spørgsmål og svar om DSB 10-turskort

Ændringer i vilkår og priser på DSB Cykelbillet

Sammen med de øvrige Trafikselskaber i Jylland og på Fyn ensretter og forenkler vi priser og billetter, så de bliver mere gennemskuelige. Det sker med reformen Takst Vest, som indføres 18. marts 2018. Se mere her på siden, om hvad det betyder for dig, når du fremadrettet skal have din cykel med på rejsen.  

Dette skal du være opmærksom på

Fra 18. marts 2018 vil der være ændringer i vilkår og priser, når du køber en DSB Cykelbillet. Fremadrettet vil Cykelbilletter koste 25% af prisen i forhold til standard billetprisen. Billetten gælder kun på rejser med tog (dog ikke Letbane og Lemvigbanen). Du kan læse mere om din alternative billetmulighed til cykel under Rejsekort Flex med Cykel. For rejser med bus henvises til gældende regler ved pågældende trafikselskab.

Priser

Fra 20. februar 2018 har du mulighed for at fremsøge den nye pris på din rejse på rejseplanen.dk

Dette skal du gøre

Ændringen træder automatisk i kraft fra 18. marts 2018, så når du efter denne dato køber en DSB Cykelbillet, vil du måske opleve, at du skal betale en anden pris end tidligere.