Vi forenkler priser og billetter

- i Jylland og på Fyn

Vi forenkler priser og billetter i Jylland og på Fyn

Fra 18. marts bliver det mere enkelt at finde den billigste billet til din rejse med tog og bus i Jylland og på Fyn. Sammen med de øvrige trafikselskaber i Jylland og på Fyn ensretter vi nemlig priser og billetter vest for Storebælt og gør hele pris- og billetsystemet mere simpelt.

Som det er nu, er det ikke altid lige nemt for vores kunder at finde rundt i de mange forskellige rabatter, zoner og billettyper, der findes i den kollektive trafik. Og logikken i nogle af priserne kan være svær at se. Det skal en ny reform af priser og billetter nu lave om på. Reformen Takst Vest bliver indført 18. marts 2018 og vil betyde, at kunderne fremover skal forholde sig til færre zonesystemer og rabattyper, og at priserne bliver mere forståelige.

I øjeblikket arbejder vi, på tværs af trafikselskaberne, på at få de sidste detaljer på plads, så reformen kan indføres med så lidt besvær for vores kunder som muligt. Vi informerer hver især løbende vores kunder om ændringerne. I slutningen af januar har vi et overblik over de samlede konsekvenser af reformen, som vil være at finde her på siden.