Sporarbejde 2018

Her kan du holde dig orienteret

For at forbedre fremtidens togtrafik er Banedanmark i gang med at give tognettet et ordentligt løft. Det indebærer blandt andet sporarbejde.

Primært i weekender og ferier

Sporarbejde kommer sjældent belejligt, når du skal rejse med tog. DSB og Banedanmark planlægger arbejdet på tidspunkter, hvor så få som muligt bliver berørt af ændringerne i togtrafikken. Derfor vil det primært være i weekender og ferier, din rejse vil blive påvirket.

Vi sørger for, du kommer frem

DSB sørger for, at der er transport på de strækninger, hvor der er sporarbejde. Ofte kan vi køre efter ændrede køreplaner, men andre gange arbejder Banedanmark med alle skinnerne på én gang. I disse tilfælde indsætter vi Togbus

Du skal med Togbus mellem Langå og Aalborg hen over sommeren

Fra den 30. juni til og med søndag den 26. august kører der Togbusser i stedet for tog på alle afgange på strækningen, fordi Banedanmark fornyer skinnerne.

Se Togbusruter og holdepladser her

Bemærk også ændrede tider på strækningen efter sommerens sporarbejde.
Efter 26. august og i perioder frem til midt november vil der være ændrede togtider mellem Aarhus og Aalborg i dagtimerne og Togbusser mellem Langå og Hobro i nattetimerne.
Vi opdaterer om ændringerne senere på sommeren.

Togbusser mellem Frederikssund og Valby

Du skal med Togbus i stedet for S-tog på linje C og H mellem Frederikssund og Valby i sommerperioden fra 1. juni og til og med 26. august.

Se oversigt over Togbusser og alternative ruter

Læs også mere om ændringerne her

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

Sporarbejde på Kystbanen henover sommeren

Togbusser mellem Helsingør - Hellerup/Ryparken.

Fra fredag aften den 29. juni til og med søndag den 12. august skal du med Togbus, hvis du skal rejse mellem Helsingør og Hellerup/Ryparken. Banedanmark fortsætter nemlig renoveringen af skinner og broer, så togdriften i fremtiden bliver mere stabil på Kystbanen.

Læs mere om ændringerne her

Læs mere om Togbusser og hvor Togbusserne holder

Følg togtrafikken på Facebook

Følger du trafiksituation på Facebook? Nu har du en ny mulighed. Den trafiksituation, du er vant til at modtage på Facebook, samler vi nu på sin helt egen Facebookside, DSB Din Trafik. Her poster vi sidste nyt om uforudsete ændringer, driftsforstyrrelser og fx planlagte sporarbejder. 
Du skal være opmærksom på, at vi med tiden ikke længere vil bringe trafiksituation på vores almindelige Facebookside

Læs om uforudsete ændringer, driftsforstyrrelser og fx planlagte sporarbejder. DSB Din Trafik på Facebook er et godt sted at følge med i togtrafikken.

Se DSB's Facebookside for trafik

Trafikken lige nu og på sigt

Få det fulde overblik over den aktuelle togtrafik, uforudsete hændelser og planlagte sporarbejder i den kommende tid.

Se ændringer i togtrafikken på liste

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

Spørgsmål og svar

Mere om sporarbejderne i 2018