Sporarbejde 2017

Her kan du holde dig orienteret

For at forbedre fremtidens togtrafik er Banedanmark i gang med at give tognettet et ordentligt løft. Det indebærer blandt andet sporarbejde.

Primært i weekender og ferier

Sporarbejde kommer sjældent belejligt, når du skal rejse med tog. DSB og Banedanmark planlægger arbejdet på tidspunkter, hvor så få som muligt bliver berørt af ændringerne i togtrafikken. Derfor vil det primært være i weekender og ferier, din rejse vil blive påvirket.

Vi sørger for, du kommer frem

DSB sørger for, at der er transport på de strækninger, hvor der er sporarbejde. Ofte kan vi køre efter ændrede køreplaner, men andre gange arbejder Banedanmark med alle skinnerne på én gang. I disse tilfælde indsætter vi Togbus

Sporarbejde på S-banen

Den centrale del af S-banen omkring København H benyttes af mere end 200.000 passagerer dagligt. Det slider på skinnerne, og nu skal de renoveres.

Påvirker hele S-togsnettet

Da stort set alle linjer krydser København H, kan det ikke undgås at påvirke alle S-togslinjer, når Banedanmark enten lukker nogle spor eller er nødt til at spærre for gennemkørsel.

Sporarbejde i 4 faser

For at mindske generne mest muligt opdeler Banedanmark sporarbejdet i 4 faser. Du må forvente færre tog og længere rejsetid, ligesom nogle må skifte undervejs. Mellem de enkelte faser vil der være mindre ændringer til den almindelige køreplan.

Se datoerne for de enkelte faser og læs mere om fase 1 nedenfor. Siden opdateres løbende med de kommende faser. Bemærk, at ændringer til det planlagte kan forekomme.

12. - 17. april: Påske (afsluttet)
Fase 1: Togbusser mellem København H og Østerport, færre tog og længere rejsetid

11. maj - 28. maj: Bl.a. Store Bededag og Kristi Himmelfart
Fase 2: Færre tog og længere rejsetid 

30. juni - 16. juli: Sommerferie
Fase 3: Togbusser mellem Østerport og Svanemøllen, færre tog og længere rejsetid

17. juli - 16. august: Sommerferie
Fase 4: Færre tog og længere rejsetid

Trafikken lige nu og på sigt

Få det fulde overblik over den aktuelle togtrafik, uforudsete hændelser og planlagte sporarbejder i den kommende tid.

Se ændringer i togtrafikken på liste

Spørgsmål og svar