Kør julen i møde

med DSB

Kør julen i møde med DSB

Den korteste afstand mellem mennesker er en weekendtur med DSB Orange. Og i år gør vi det nemt og billigt for dig at se alle dem, du holder af. Lørdage og søndage fra d. 4. november til d. 17. december kan du rejse for MAX 99,- med DSB Orange. Vi har begrænset antal billetter.
For 30 kr. ekstra kan du selv vælge, hvor du vil sidde. Vælg fx Stillezone eller Familiezone, så du kan sidde tæt på den du ønsker.

Husk Pladsbilletten hjem til jul og sid tæt på den du ønsker

Med en Pladsbillet til kun 30,- kan du selv vælge, hvor du vil sidde. Vælg fx Stillezone, hvis du trænger til at koble af, eller Familiezonen, hvis der skal være plads til spil og hygge med børnene. Pladsbilletten koster 30,- uanset hvor langt du rejser.

Køb Pladsbillet her

Rejs billigt med DSB Orange og besøg dem du holder af

Rejs til din favoritdestination for under 100 kr. alle lørdage og søndage fra 4. november til den 17. december.

* Tilbuddet gælder hele Danmark, undtagen rejser til og fra Bornholm. Vi har et begrænset antal billige billetter, så køb din billet allerede nu.

Husk, at du skal købe din billet minimum fire dage før din rejse.

Køb din DSB Orange-billet her

Oplev hyggelige julemarkeder

Tag en smuttur over grænsen og oplev fantastiske julemarkeder. Tag fx toget til Lübeck for at se traditionel tysk juleudsmykning, besøg de forskellige julemarkeder eller tag familien med på en skøjtetur.

De hyggelige julemarkeder i Tyskland byder på ægte julestemning med Glühwein og brændte mandler. De fleste julemarkeder starter den 27. november. Lige meget hvilken tysk by du foretrækker, så byder de alle på flere fantastiske julemarkeder i flotte omgivelser.

Vælg den rejseperiode der passer dig bedst og book online til:
Hamborg fra 228 kr.        
Berlin fra 304 kr.
Lübeck fra 228 kr.

Find og køb din billet til julemarked

15% rabat på Interrail - den perfekte julegave til dig eller én du holder af

Interrail er den perfekte julegave, hvis du ønsker at give en uforglemmelig oplevelse til én, du holder af.

Giv inspiration til weekendture eller længere opdagelsesrejser. Med Interrail har du mange forskellige muligheder. Køb billetten inden den 27. december 2017 med 15% rabat og brug den fx i sommeren 2018.

Se priser på Interrail Global Pass med rabat

Køb Interrail med 15% rabat