Tag på Interrail og oplev op til 30 lande til én fast pris

Slå til inden den 26. december 2017 og spar 15% på alle Global Pass og udvalgte One Country Pass

Tag på weekendture eller længere opdagelsesrejser – vælg antal rejsedage og destinationer lige efter dit behov

Hvad er Interrail?

Interrail består af et samarbejde mellem forskellige jernbaneselskaber i Europa. Samarbejdet går ud på at tilbyde kunderne den bedste og letteste rejseoplevelse gennem Europa. Uanset om du vil rejse i ét land eller i forskellige lande, så har Interrail en passende billet.

Fordelen er, at du kun har brug for én billet for at rejse rundt i Europa. Prisen afhænger af længden af rejsen, din alder, hvilken klasse du vil rejse på, samt hvor mange lande du vil besøge.

Køb nu og spar 15% frem til og med den 26. december 2017

Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse. Udforsk ét bestemt europæisk land eller rejs på tværs af landegrænser i Europa. Mulighederne er mange - du vælger selv. Og frem til og med den 26. december 2017 kan du spare 15% på alle Global Pass og udvalgte One Country Pass. 

De fleste vælger at købe Global Pass, som er den mest fleksible løsning. Med Global Pass kan du udforske op til 30 lande til én fast pris. Køb din Interrail-billet med rabat i dag og rejs inden for de næste 11 måneder. Du har med andre ord mulighed for at rejse nu, til foråret, til sommer eller efteråret 2018.

Få inspiration til din rejse

Du kan lægge din rejseplan på mange måder. Prøv fx en rejse, hvor du besøger og sammenligner forskellige metropoler. Begynd turen i Paris, efterfulgt af Bruxelles, Amsterdam, Frankfurt og Wien.

En anden mulighed er at planlægge din rejse efter kulinariske oplevelser. Start i Lissabon, rejs videre til Sintra, Santiago de Compostela, Madrid, Bordeaux og Avignon.

Sidst, men ikke mindst, kan du også gå på opdagelse i 'det nye Europa' - Berlin, Warszawa, Ostrava, Prag, Budapest og Ljubljana.

Få mere inspiration til din rejse i forskellige lande og byer

15% rabat på Interrail - den perfekte julegave til dig eller én du holder af

Interrail er den perfekte julegave, hvis du ønsker at give en uforglemmelig oplevelse til én, du holder af.

Giv inspiration til weekendture eller længere opdagelsesrejser. Med Interrail har du mange forskellige muligheder. Køb billetten inden den 27. december 2017 med 15% rabat og brug den fx i sommeren 2018.

Se priser på Interrail Global Pass med rabat

Køb Interrail med 15% rabat

Sådan gør du

Start med at få et overblik over, hvilke lande og byer du ønsker at besøge. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige One Country Pass og Global Pass.

Overvej også, hvor mange rejsedage du har til rådighed. Vælg fx mellem 5 rejsedage i en rejseperiode på 15 dage eller vælg fx 1 måneds fri rejsemulighed.

Du har også mulighed for at vælge, om du vil rejse på 1. eller 2. klasse.

Når du ved, hvilken billet du ønsker, kan du købe din Interrail-billet i vores webshop, DSB Salg & Service eller via Kundecenter Udland. Vær opmærksom på, at du skal angive første rejsedag ved din bestilling.

Rigtig god tur!

Køb interrail

Læs mere om interrail