Køb din museums-billet her

Billetten giver adgang til det valgte museum, samt rejsen tur/retur med DSB

Tag toget og besøg Louisiana for 210 kr.

Køb en Louisiana-billet for kun 210 kr. og besøg det storslåede museum, med en af Skandinaviens største samlinger, der vises i udvalgte, skiftende præsentationer. Louisiana har derudover årligt 6-10 store udstillinger af samtidskunst for kendte og nye internationale kunstnere, museets hovedfokus er på maleri og skulptur.

Hver betalende voksen kan helt gratis tage 2 børn under 12 år med på togrejsen. Børn 12-15 år skal købe en almindelig børnebillet/bruge Rejsekort til toget. Alle børn under 18 år har gratis entré til Louisiana. Billetten er kun til rejse med DSB, ikke busser eller metro. Billetten er en returbillet.

Køb kombineret tog- og Louisiana-billet

Læs mere om Louisiana-billetten

Tag toget og besøg Kronborg Slot for 240 kr.

Køb en Kronborg-billet for kun 240 kr. og besøg et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte, der er på UNESCO’s verdensarvsliste og verdenskendt for at være Hamlet og Shakespeares slot, en oplevelse for hele familien.
Hver betalende voksen kan helt gratis tage 2 børn under 12 år med på togrejsen. Børn 12-15 år skal købe en børnebillet/bruge Rejsekort til toget. Alle børn under 18 år har gratis entré på Kronborg. Billetten er kun til rejse med DSB, ikke busser eller metro. Billetten er en returbillet.

Køb kombineret tog- og Kronborg-billet

Læs mere om Kronborg Slot her

Læs mere om Kronborg-billetten her

Tag toget og besøg M/S Museet for Søfart for 190 kr.

Køb en M/S Museet for Søfart-billet og oplev en underjordisk verden af søfart på Danmarks søfartsmuseum bygget af verdenskendte BIG – Bjarke Ingels Group. M/S Museet for Søfart der er bygget omkring en gammel tørdok fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer med moderne og interaktive udstillinger. Som besøgende kan du se, lytte til og aktivt opleve den maritime verden. Her bliver sømændenes personlige historier bundet sammen med museets samlinger fra de sidste fire århundreder.

Hver betalende voksen kan helt gratis tage 2 børn under 12 år med på togrejsen. Børn 12-15 år skal købe en almindelig børnebillet/bruge Rejsekort til toget. Alle børn under 18 år har gratis entré på M/S Museet for Søfart. Billetten er kun til rejse med DSB, ikke busser eller metro. Billetten er en returbillet.

Køb kombineret tog- og M/S Museet for Søfart-billet

Læs mere om M/S Museet for Søfart-billetten her