Klip løs på mobilen

Køb DSB 10-turskort i DSB app

Vi gør det nemt og enkelt for dig

Det er let at købe DSB 10-turskort til din mobil. Og så kan du samtidig springe køen over, slippe for stempelautomaten og altid have kortet lige ved hånden - uden at det bøjer. Du skal blot have DSB app installeret for at købe.

Spar minimum 25% på prisen

Med DSB 10-turskort opnår du altid en besparelse på minimum 25%. Det kan betale sig, og så slipper du tilmed for at købe billet hver gang, du rejser. Er I flere, der rejser sammen, er det bare at klippe løs. Det er både nemt og hurtigt.

Mellem to stationer

Når du køber DSB 10-turskort, kan du frit vælge en strækning mellem to DSB stationer (inkl. lokalbaner). Strækningen skal blot gå over Storebælt. 

Sådan køber du et DSB 10-turskort

Du finder DSB 10-turskort i DSB app under menupunktet ‘DSB 10-turskort’. Så bliver du guidet igennem. Det er muligt at købe flere kort af gangen. Har du ikke DSB app på din mobil, kan du hente den gratis til iPhone fra App Store eller Android fra Google Play.

DSB 10-turskort er let at bruge

Du åbner kortet og vælger blot et klip – eller flere – samt din rejseretning. På kortet fjernes klippet, og der udstedes en billet direkte i app’en, som du skal fremvise, hvis der er kontrol. Du modtager også en kvittering i både app’en og på mail.

DSB app giver overblik og information

Vi udvikler hele tiden DSB app. Du kan selvfølgelig finde din rejse, købe billetter og holde styr på dine eventuelle kort. Men du kan f.eks. også se, hvornår de næste afgange er fra din station og få aktuel trafikinformation. Der kommer hele tiden funktionaliteter til.

Download DSB app, så har du hele tiden DSB lige ved hånden ... også når du er på farten.

Flere muligheder med DSB 10-turskort

DSB 10-turskort findes både til voksne og børn.

Hvis du ønsker lidt ekstra på dine rejser, kan du fx vælge at købe kortet til DSB 1’.

Læs mere om:

Alternativer til klippekort af pap

Den 15. august 2016 stoppede salget af DSB klippekort af pap - men heldigvis er der mange gode alternativer.

Du kan finde mere information om, hvilke andre billettyper vi anbefaler i stedet for klippekort af pap her

Du kan benytte de klippekort af pap, du allerede har købt, frem til og med den 15. januar 2017.