Tjek din rejseplan

Tjek din rejseplan, før du tager af sted

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejseplan. Derfor anbefaler vi, at du tjekker rejsetider, før du tager af sted.

  • Indtast fra- og til destinationerne og afgangsdato og -tid
  • Klik 'Find rejse og pris'
  • Vælg den afgang du har købt billet til
  • Klik på 'Rejseinformation'

Find din rejseplan

Hvor holder Togbussen?

Hvis der kører Togbus på din rejse, så holder Togbussen her: 

Københavns Hovedbanegård

Togbussen holder på Banegårdspladsen, som ligger ved banegraven ud mod Vesterbrogade.

Hamburg Hauptbahnhof

Togbussen holder på Kirchenallee, som ligger lige ved banegården. Gå i mod udgangen Wandelhalle, her går du forbi DB Reisezentrum. Så finder du Togbussen ved udgangen fra stationen.

Pladskrav i 2019

I perioden 30. marts til 29. september 2019 skal du have en pladsbillet til de direkte internationale tog til og fra Hamburg via Rødby/Puttgarden. Det skal du pga. sporarbejde og den travle sommerperiode. I toget, der kører direkte fra København til og fra Hamborg via Flensborg, er der pladskrav i samme periode.

Fra 7. juni til 31. august 2019 er der desuden pladskrav på de direkte internationale tog til og fra Hamburg via Padborg/Flensburg.

Køb din internationale pladsbillet her

Har du allerede billet, men ingen pladsbillet, eller har du et Interrail Pass kan du købe din internationale pladsbillet her

Køb international pladsbillet

Du kan købe pladsbillet til rejser i forbindelse med: Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Holland, Belgien og Luxembourg.
Hvis du har købt en Orange Europa-billet, så skal du have en pladsbillet til den afgang, der fremgår af billetten. Det er ikke muligt at købe specialprodukter online, som fx pladser til nattog, barnevogn og cykler. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18.

Spørgsmål og svar