Stuttgart

Tag toget til oplevelser i Tyskland - besøg fx Stuttgart, som er den største by i delstaten Baden-Württenberg

Tag toget til Stuttgart med DSB

Som en af Tysklands største byer er Stuttgart et oplagt valg af rejsemål, hvis du gerne vil se en anden del af Tyskland, end du plejer. Det er tilmed rigtig nemt at komme fra Aarhus til Stuttgart eller fra København til Stuttgart med DSB. Vi har flere daglige afgange med tog til Stuttgart, så du kan vælge den rejse til Stuttgart, der passer dig og din familie. Læs mere om dine muligheder her på siden, og få et indblik i, hvad der venter jer i Stuttgart, når I når frem med toget.

Rejs med tog til Stuttgart

Stuttgart er den største by i delstaten Baden-Württenberg og kendt for blandt andet den årlige ølfestival, der finder sted i slut september/start oktober. Er du til tyske biler, til naturvidenskab, eller er du bidt af kunst, er Stuttgart også en interessant by at besøge. Her ligger både et Mercedes Benz-museum og et Porche-museum samt diverse kunstmuseer, herunder et naturhistorisk museum og et museum for moderne kunst. Stuttgart har således noget at byde på for de flestes smag, og tag endelig bare børnene med i toget til Stuttgart. Udover at mange af museerne i Stuttgart er børnevenlige, så har Stuttgart også både en zoologisk have og et planetarium, der kan fascinere både store og små.
Planlægger I at rejse til Stuttgart, så overvej at tage toget til Stuttgart frem for at flyve eller tage bilen. I toget er der masser af tid og plads til afslapning og hygge, imens I bliver fragtet sikkert fra A til B. Og så er det tilmed billigt at tage toget til Stuttgart med DSB. Særligt hvis I er tidligt ude med bestilling af togbilletter, kan der være gode penge at spare, men generelt holder vi på alle afgange en lav pris, så alle har mulighed for at tage en smuttur til skønne Stuttgart i det sydvestlige Tyskland. Kør på standardbillet, eller forkæl dig selv med en tur på 1. klasse. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at starte og afslutte din rejse til Stuttgart, når du kører med DSB.

Tag toget til Stuttgart med DSB

Du kan rejse med toget fra Aarhus til Stuttgart eller fra København til Stuttgart med DSB. Uanset hvilken del af landet, du kommer fra, har du derfor mulighed for nemt at springe på toget og tage af sted til Stuttgart. Rejs alene, eller tag familie eller venner med på tur. Stuttgart er en hyggelig by at udforske på egen hånd, men det er også altid hyggeligt at være flere afsted sammen. Bestil jeres billetter fra København til Stuttgart eller fra Aarhus til Stuttgart i dag. Så er der blot tilbage at få pakket kufferten og komme afsted. Vi glæder os til at tage jer med til Stuttgart!

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.