Leipzig

Tag toget til oplevelser i Tyskland - fx Leipzig

Tag toget til Leipzig med DSB

Med vores Orange Europa-billetter kan du komme billigt rundt med toget til byer i hele Europa. Blandt andet til naturskønne Leipzig i Tyskland, hvor unikke oplevelser ligger og venter på dig. Læs mere om Leipzig nedenfor, og bestil din billet til Leipzig med DSB online her på siden. Du kan rejse med tog til Leipzig, når det passer dig, så vælg en afgang, der matcher dine behov, og hop på toget til Leipzig i godt selskab med familie og venner. DSB får jer sikkert og hurtigt frem til jeres valgte destination, så I blot kan læne jer tilbage og nyde turen med toget hele vejen fra Danmark til Leipzig.

Tag toget til Leipzig

Leipzig er en gammel industri- og handelsby og samtidig den største by i delstaten Sachsen i Tyskland. Leipzig har masser af forskellige oplevelser at byde på for både børn og voksne, og derfor er Leipzig et oplagt rejsemål, hvis du gerne vil udforske nogle andre tyske byer, end du plejer. Her er både Leipzig Zoo, rådhuset, et mindesmærke for holocaust, diverse historiske kirker, museer, monumenter og statuetter at fordybe sig omkring, og I kommer bestemt ikke til at kede jer i Leipzig.
Hos DSB har vi flere daglige afgange til Leipzig hele året rundt, og I kan derfor selv vælge en afgang, der passer jer. Ankom tidligt, eller ankom sent på dagen – det er helt op til jer. Nogle mennesker foretrækker at ankomme, så der stadig er tid til at opleve allerede på ankomstdagen, imens andre har det godt med at kunne gå direkte til ro, når de ankommer til deres slutdestination. Vi tager hensyn til begge dele og tilbyder billige togbilletter til toget til Leipzig, når du har tid.

Rejs til Leipzig med DSB

Skal din næste rejse gå til Leipzig i Tyskland? Så bestil dine billetter til Leipzig online hos DSB, og tag toget til Leipzig. Du skal blot stige ombord på toget. Så fragter vi dig trygt og sikkert med toget til Leipzig, imens du slapper af og lader op til alle de fantastiske oplevelser, der venter dig forude. Tag afsted alene, eller tag familie og venner med på tur. Leipzig har noget for enhver smag, ethvert temperament og enhver pengepung, og vi glæder os til at byde dig velkommen i toget til Leipzig i den nærmeste fremtid!
Du kan både rejse på standardbillet eller forkæle dig selv med en tur på 1. klasse, hvor der er lidt ekstra ro, læsestof og varm kaffe, der gør turen med tog til Leipzig til en ekstra lækker oplevelse. Med DSB er der tanket op på energien, når du når frem, så du er frisk og oplagt til at udforske Leipzig og alle byens mange muligheder. Vi ønsker dig en rigtig god tur!

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.