Frankfurt Lufthavn

Tag toget til Frankfurt Lufthavn

Med DSB begynder turen godt for alle. Du finder afgange fra København H og Aarhus H til Frankfurt Lufthavn flere gange dagligt, og hvis du bestiller i god tid, er der tilmed mange penge at spare.
 • Daglige afgange fra Aarhus H og København H – op til 14 afgange fra Aarhus H

 • Rejs billigt til Frankfurt Lufthavn fra 684 kr.*

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Mulighed for at booke vores mødelokaler med DSB 1’

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Når du rejser med tog til Frankfurt Lufthavn, kan du nyde et par afslappende timer i komfortable sæder med god benplads. Glem alt om stressende motorvejskøer og højtråbende børn på bagsædet – med DSB begynder turen godt for alle. Du finder afgange fra København H og Aarhus H til Frankfurt Lufthavn flere gange dagligt, og hvis du bestiller i god tid, er der tilmed mange penge at spare. Med tog til Frankfurt Lufthavn kan du trygt læne dig tilbage og forelske dig i de naturskønne områder. Strækningen ned gennem Tyskland tager dig nemlig helt tæt på den uspolerede natur, og de skønne landskaber og henrivende skove vil med sikkerhed imponere de fleste.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af turen, kan du med fordel bestille din togbillet til DSB 1’. Her får du blandt andet fri adgang til et spændende udvalg af dagens aviser, ligesom du også kan forkæle dig selv med en kop velsmagende kaffe, te eller vand. Rejser du fra Aarhus H eller København H til Frankfurt Lufthavn, kan du inden afrejse også benytte vores DSB’1 Lounge, hvor der blandt andet er fri internet. Er din rejse arbejdsrelateret, kan du også gøre rejsetid til arbejdstid ved at booke et af vores mødelokaler, hvor der er plads til seks eller 12 personer.

Tog til Frankfurt Lufthavn

Hvis du vil have så afslappet en start på flyveturen som muligt, anbefaler vi, at du tager afsted i god tid. Med DSB ankommer du direkte til Frankfurt Lufthavn, så du nemt og hurtigt kan fortsætte din videre rejse. Derudover slipper du for at bruge tid og penge på en parkeringsplads i lufthavnen, og så er du hurtigt på vej mod din endelige destination.

Med DSB får du tog til tiden, og vores moderne højhastighedstog gør togrejsen til en hurtig og sikker løsning. Når du rejser med tog i Danmark og Tyskland, kan du dog nogle gange opleve sporarbejde, og derfor er det vigtigt, at du altid tjekker dine afgangstider inden rejsen. Skulle der være ændringer i forbindelse med din rejse, vil det fremgå af planen, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos DSB bliver det en endnu større fornøjelse at have børnene med på rejsen. I toget har de mindste god plads til at tegne, læse og skrive, hvilket kan være med til at gøre rejsetiden til en leg for små, feriespændte sjæle. Som voksen har du endda mulighed at tage helt op til fire børn under 15 år med på rejsen på en gratis børnebillet.

Frankfurt Airport - Tysklands største lufthavn

Som Tysklands største lufthavn tilbyder Frankfurt Airport rejser til mere end 300 destinationer over hele verden. Med DSB bliver du kørt direkte til den verdenskendte lufthavn, som er mere end blot en traditionel lufthavn. Frankfurt Lufthavn er nemlig kendt for sit store udbud af restauranter, caféer og shoppemuligheder, og derfor kan du med fordel tage afsted med tog til lufthavnen i god tid. I lufthavnen finder du alt fra souvenirs og taxfree til designermode og tilbehør. Bestil din billet til Frankfurt Lufthavn i dag.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.