Brno

Tag toget til Brno – ekstra billige billetter med Orange Europa

 • Ankom midt i en historisk og moderne storby

 • Ekstra billige billetter med Orange Europa fra 563 kr.*

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Kom til Brno fra København H på lidt under 15 timer eller Aarhus H på ca. 16 timer

 • En flot tur gennem hjertet af Centraleuropa

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Kom ekstra billigt afsted med Orange Europa

Orange Europa giver dig mulighed for ekstra billige billetter, når du skal til Brno. Du kan faktisk også tage fire børn eller børnebørn under 15 år med på din egen billet. Det eneste du skal betale, er deres pladsbilletter. Det kan hurtigt blive en stor besparelse for dig og hele familien.

Find billige billetter

En flot tur gennem hjertet af Europa

Når du rejser med toget til Brno, har du masser af tid til at se det flotte landskab og mange hyggelige landsbyer langs turen. Du kan nyde det hele, mens du slapper af i gode sæder ved vinduet. På den måde får du et unikt indblik i Centraleuropas mange skønne og smukke landskaber.

Brno er en moderne storby med tydelige historiske rødder

Brno kan spore sine rødder helt tilbage til middelalderen. Der er stadig en masse bygninger fra middelalderen i den gamle by, som du kan gå på opdagelse i. Byen er den tidligere hovedstad i Mæhren, og er i dag en moderne storby med en masse kultur- og byliv.

Dyk ned i Tjekkiets unikke kulinariske verden

Tjekkiet er en stor kulinarisk nation, og det ses tydeligt i Brno. Her kan du eksempelvis besøge et af de lokale bryggerier. Efter en traditionel øl, Starobrno kan anbefales, kan du fortsætte på en af de små og hyggelige restauranter. Her kan du blive forkælet med en masse god mad og andet godt til ganen. 

Gå på opdagelse under jorden

Det er ikke kun over jorden, at Brno har en masse at byde på. Karstlandskabet med de lokale huler er et must-see, når du er i Brno. Området dækker omkring 100 km3, og der er mere end 1.100 huler og kløfter i det underjordiske landskab. Området er unikt for Brno, og du kan bruge enten et par timer eller en hel dag på at udforske området.

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget. På DSB 1' kan du tage din førerhund med - undtagen i Stillezone, som findes i nogle tog. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort