Ystad

Tag toget til oplevelser i Sverige - fx Ystad som er Skånes bedst bevarede middelalderby

Tag toget til Ystad med DSB og tag en slentretur i byens charmerende gader

Blot en time fra det pulserende København ligger naturskønne Ystad, som er en af Sveriges smukkeste lokationer. Køreturen fra København til Ystad er således ikke lang, og hvorfor ikke nyde den i toget, hvor du kan slappe af og lade op til de mange spændende oplevelser, der venter dig, når du når frem til Ystad?

Naturskønne omgivelser og afslapning i Ystad

Ystad er en gammel middelalderby beliggende i det sydlige Skåne i Sverige. Her ligger bindingsværkshusene tæt, og der er højt til himlen og masser af luft omkring dig. Gå ture i den skønne natur, eller brug tiden på afslapning i en af Sveriges mest kendte og elskede spaoplevelser i Ystad Saltsjöbad, hvor du kan forkæle dig selv, veninderne eller kæresten med alt fra spabad til massage og andre behandlinger for både krop og sjæl. Overnat på et af de lyse og lækre værelser, der er tilknyttet spabadet, og oplev roen sænke sig over dig for en stund, imens du lader dig opvarte og forkæle fra top til tå. Kort sagt: Tag toget til Ystad med DSB, og få alle tiders rejse!

Besøg Ystad, og få både kultur og historie

Er du ikke til spabad, eller vil du gerne kombinere dit besøg i Ystad Saltsjöbad med andre af Ystads charmerende perler? Som tidligere middelalderby er Ystad særdeles interessant historisk set. Tag eksempelvis en tur forbi den flotte Sankta Maria kirke, eller gå i fodsporene på kriminalkommissær Kurt Wallander ved at besøge lokationerne i Ystad fra Henning Mankells populære kriminalromaner. Du kan også tage tog til Ystad som et pitstop, før turen går videre med færgen fra Ystad til Bornholm.

Tag toget til Ystad med DSB

Vil du opleve det idylliske Ystad og samtidig få en masse kvalitetstid med dem, du holder af? Så tag toget fra København til Ystad med en DSB Øresundsbillet, og lad os give dig en behagelig rejse fra A til B. På blot en times tid kommer du fra København til Ystad, og at tage toget til Ystad er derfor en god måde at komme hjemmefra og opleve noget nyt uden at skulle bruge lang tid på transport. Med DSB er det tilmed altid billigt at komme afsted på lige det tidspunkt, der passer dig, så der er råd til masser af oplevelser for både store og små i Ystad.

Bestil din billet fra Aarhus til Ystad her

Online hos DSB kan du nemt finde de perfekte billetter til toget til Ystad, så du kan tage hele familien, din partner eller vennekredsen med på tur på alle tider af året. Nyd sommeren i det rolige Ystad, eller tag på juletur til det sydsvenske. Det er op til dig og til dem, du rejser med. DSB garanterer dig en god tur fra Aarhus til Ystad, og vi glæder os til at tage dig med på tur!