Uppsala

Rejs med toget til Uppsala – ekstra billige billetter med SJ Orange Sverige

  • Mange tog hver dag

  • Rejsetid på ca. 6 timer fra København og omkring 10 ½ time fra Aarhus

  • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

  • En tur igennem unikt landskab

  • Ekstra billige priser med SJ Orange Sverige

Mange tog til Uppsala hver eneste dag

Der går mange tog til Uppsala. Det betyder, at du kan rejse, når det passer ind i din planlægning. Vi anbefaler at rejse om morgenen eller formiddagen, hvor der går tog ca. hver time. Her vil transporttiden oftest også være kortest, samtidig med at du vil have færre skift.

Find din afgang

Tag børnene med på dine ekstra billige billetter

De mange daglige togafgange gør det muligt at spare penge, hvis du er fleksibel ift. rejsetidspunkt. Du kan nemlig finde ekstra billige billetter med SJ Orange Sverige. Samtidig kan du tage op til yo børn eller børnebørn op til 16 år med på din egen billet. Du skal blot betale deres pladsbillet.

Find billige togbilletter

Fra centrum til centrum på lidt over 6 timer

Det tager ikke mere end godt 6 ½ time, før du står midt i Sveriges fjerdestørste by. Byen ligger bare 71 km. nord for den svenske hovedstad, og du behøver kun skifte én gang på turen. Den korte rejsetid gør, at du nemt kan tage til Uppsala på en forlænget weekend og hyggelig ferie.

Smuk tur gennem bjergtagende landskaber

Du kommer igennem mange fascinerende og flotte landskaber på togturen til Uppsala. Du får rig mulighed for at stresse af, da du kan nyde turen i ro og mag. Vi sørger for, at du kommer godt og sikkert frem, så du kan nyde vandet, bjergene og resten af den unikke natur på togturen. 

En tur gennem fortiden

Uppsala er en gammel by. Der har boet mennesker i området i over 2.000 år. Uppsala er fyldt med historiske bygninger, og Uppsala Slot er bestemt et besøg værd. Slottet er bygget i 1549, og ligger midt i byen. Den private have, Gräsgården, ligger også her – den er det perfekte sted til en medbragt sandwich eller kaffe.

Bliv mæt i mad og på oplevelser

Mange steder i byen kan du opleve små og store markeder, hvor der hersker en helt særlig stemning. Her kan du se alt det bedste, byen og området har at byde på. Du kan bl.a. også tage til Mad og Whisky Festival i starten af året samt Chokolade og Kaffe Festival i oktober/november.