Lund

Tag toget til oplevelser i Sverige - besøg fx Lund i det sydsvenske

Tag toget til Lund med DSB og gå en tur i de charmerende gamle gader, som emmer af historie

Tog til Lund

Lund er nok primært kendt som en svensk universitetsby, hvor også mange danske studerende hvert år gennemfører en uddannelse. Men faktisk er Lund meget mere end det. Byen i det sydsvenske byder blandt andet på et rigt kulturliv og en meget international stemning takket være de mange studerende, der kommer fra lande over hele verden. Og så er Lund i øvrigt super tilgængelig og let at komme til, når du tager toget til Lund med DSB. Vi har flere daglige afgange fra København til Lund hele året rundt, så bestil dine togbilletter her, og spring på toget til Lund, hvor mange skønne oplevelser ligger og venter på dig!

Hop på toget til Lund og få oplevelser for livet

I kraft af byens status som universitetsby er Lund på mange måder en meget ung by med et internationalt islæt. Lund gemmer dog også på en rig historie, og blandt de mest anerkendte seværdigheder er blandt andet Lunds domkirke, der er en gammel domkirke fra 1100-tallet, samt Kulturen i Lund, der er et frilandsmuseum, hvor byens historie udfolder sig gennem forskellige kulturelle samlinger og kulturhistoriske bygninger. Besøg også Det Historiske Museum, og gå en tur i Botanisk Have, der gemmer på mere end 7.000 forskellige plantearter, hvoraf der helt sikkert vil være nogle planter, du aldrig har set før, og som vil få dig til at spærre øjnene op eller trække lidt ekstra på smilebåndet.
Er du mere til shopping, kan du besøge shoppingcentret Nova Lund, der ligger et lille stykke udenfor centrum, eller du kan tage den korte togtur videre til det pulserende Malmø, hvor shopping mulighederne nærmest står i kø og venter på, at du skal benytte dig af dem. I Lund er der også tradition for loppemarkeder, såkaldte loppis, og på Södra Esplanaden finder du det største loppemarked i Lund. Her kan du hver lørdag i sommerhalvåret gå på opdagelse blandt både skrammel og skjulte skatte og måske få en souvenir med hjem til minde om din tur til Lund.

Tag toget til Lund med DSB

Hos DSB kan du altid finde billige togbilletter og tage med tog til Lund, når det passer dig hele året rundt. Lund er en skøn by at nyde sommeren i, men også i vinterhalvåret kan det være hyggeligt med en tur til det sydsvenske sammen med kæresten, vennerne eller familien – eksempelvis for at købe julegaver eller nyde en stille stund hjemmefra midt i juletravlheden. Vi sørger for, at du kommer godt frem, og at du får en behagelig tur med tog til Lund. Alt, du skal gøre, er at pakke tasken, huske billetten og tage af sted på dit valgte afgangstidspunkt. Vi glæder os til at se dig i toget til Lund!

Rejser du fra København og hovedstadsområdet, skal du købe en DSB Øresundsbillet.