Zürich

Tag toget til Zürich – find billetter med Orange Europa

 • Daglige afgange fra Aarhus og København

 • Billige billetter med Orange Europa fra 639 kr.*

 • Oplev smukke landskaber og god komfort på din rejse

 • Tag nattoget, spar en overnatning og kom veludhvilet frem

 • Rejsetid fra København H på godt 13 timer og fra Aarhus på omkring 12 timer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Find billige billetter til Zürich

Hvis du bestiller din billet til Zürich i god tid, kan du være heldig at få fingre i en Orange Europa-billet, som giver mulighed for store rabatter på almindelige dagsrejser. Tager du i stedet nattoget, har du også mulighed for at opnå gode rabatter på Nightjet-forbindelser fra Hamburg med en DSB Orange SparNight-billet. Ring til vores Kundecenter for at høre nærmere.

Find din togbillet

Børn rejser gratis eller med stor rabat

Som voksen kan du ofte tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog, hvorfor du skal være særlig opmærksom på dette, når du bestiller. Husk samtidig, at børn, der optager eget sæde, skal betale for en pladsbillet.

Se rejsebetingelser

Tag nattoget til Zürich og spar en overnatning

Når du rejser med tog til Zürich kan du enten vælge en tidlig afgang fra Danmark, hvor du med et enkelt skift i Hamburg er fremme om aftenen, eller du kan tage nattoget. Vi anbefaler sidstnævnte, hvor du først kører med dagtoget til Hamburg, og her skifter til Nightjet, som kører direkte til Zürich, hvor du ankommer veludhvilet næste morgen.

Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8:00-18:00, samt lørdag og søndag fra 8:00-15:00. Eller du kan købe den direkte i DSB Salg & Service Udland. 

Rejs på førsteklasses sovevogn

Forkæl dig selv og rejs i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet. Rejs 2 sammen eller bestil en single kupé. Sov med dyne og dejlig hovedpude og nyd din morgenmad i kupeen. Så er du frisk og klar til sightseeing ved ankomst. Ring 70 13 14 18 og hør nærmere.

Smuk arkitektur og en overflod af luksus i Zürich

Zürich er Schweiz’ største by og landets finanscentrum, hvilket præger byen. Her er bybilledet nemlig fyldt med velstand og elegance, rigmænd og sportsvogne, og du finder derfor en overflod af mondæne butikker, som byder på en overflod af de lækreste luksusvarer. Byen byder desuden på smuk arkitektur, et rigt kulturliv med gode teatre og spændende museer.

Kager og vandreture i verdensklasse

Zürich opleves bedst ved at hoppe på en tilfældig sporvogn, og gå på opdagelse i byens hyggelige centrum. Husk at stå af ved et af de fine konditorier, hvor de serverer varm chokolade og kage i verdensklasse. Når de søde sager efterfølgende skal forbrændes, kan du få storslåede naturoplevelser i skov- og i bjergområder i omegnen af Zürich.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget. På DSB 1' kan du tage din førerhund med - undtagen i Stillezone, som findes i nogle tog. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.