Bern

Tag toget til Bern

Tag toget til Bern:

 • Rejs fra centrum til centrum fra 639 kr.*

 • Daglige afgange fra Aarhus og København

 • Tag nattoget, spar en overnatning og kom veludhvilet frem

 • Rejsetid fra København H på ca. 13 timer og fra Aarhus på ca. 12 timer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Få fingre i ekstra billige billetter med Orange Europa

Er du ude i god tid og er fleksibel ift. rejsetidspunktet, kan der være mange penge at spare på din togbillet. Med Orange Europa-billetter, som der er et begrænset antal af på hver afgang og derfor oftest skal bestilles i god tid, kan du opnå store rabatter på almindelige dagsrejser.

Find billige billetter

Tag nattoget til Bern og spar en overnatning

Vi anbefaler at tage nattoget, når du rejser med tog til Bern. Så kører du først med dagtoget til Hamburg, og skifter her til Nightjet, som kører direkte til Basel, hvor du ankommer næste morgen. Ring til vores Kundecenter for at høre nærmere. Du kan alternativt også rejse fra Danmark om morgenen og være fremme samme aften med togskift i Frankfurt eller Hamburg undervejs.

Du kan bestille din billet med nattog til Bern hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8:00-18:00, samt lørdag og søndag fra 8:00-15:00. Eller du kan købe den direkte i DSB Salg & Service Udland på stationerne. 

Opgradér din rejse og få ekstra komfort

Skal din togrejse til Bern være ekstra komfortabel, kan du forholdsvist billigt opgradere din billet til førsteklasse. Tager du nattoget, får du dermed plads i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet, så du kan nyde den smukke togrejse gennem hele Tyskland i din helt egen kupé, mens du på dagtoget får adgang til forskellige faciliteter og bekvemmeligheder. 

Middelalderstemning i Schweiz’ hovedstad

Den schweiziske forbundshovedstads historie kan dateres helt tilbage til 1200-tallet, hvilket også afspejler sig i bybilledet. Byen er nemlig spækket med gamle historiske bygninger, hvorfor den gamle historiske bydel også er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er bl.a. takket være vartegn som Zytglogge, et mere end 800 år gammelt klokketårn, den gotiske katedral fra 1400-tallet samt rådhuset, som også blev opført tilbage i 1400-tallet.

Smuk natur i Bern og omegn

Det er ikke blot de smukke bygninger, der gør Bern og omegn til noget særligt. Ligeledes er naturen og omgivelserne helt unikke. I Rosengarten, som er en smukt anlagt rosenhave på en bakke midt i Bern, kan du ud over de mange hundrede forskellige slags roser også nyde udsigten over byen. Bevæger du dig lidt uden for byen, er området vest for Bern præget af bjerg- og skovrigt terræn samt flere større søer med mulighed for bådture.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.