Basel

Find billetter til Basel

Tag toget til Basel – find billetter med Orange Europa:

 • Daglige afgange fra Aarhus og København

 • Billige billetter med Orange Europa til Basel fra 601 kr.*

 • Oplev smukke landskaber og god komfort på din rejse

 • Spar en overnatning med nattoget

 • Rejsetid på lidt under 12 timer fra København H og godt 11 timer fra Aarhus

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Find billetter til Basel

Hvis du bestiller din billet til Basel i god tid, kan du få fingre i en Orange Europa-billet, som giver mulighed for store rabatter på almindelige dagsrejser. Du kan også opnå rabat på Nightjet-forbindelser fra Hamburg med en DSB Orange SparNight-billet. Ring til vores Kundecenter for at høre mere om Nightjet-forbindelser.

Find billet

Tag nattoget til Basel og spar en overnatning

Når du rejser med tog til Basel anbefaler vi, at tage nattoget, hvor du først kører med dagtoget til Hamburg, og her skifter til Nightjet, som kører direkte til Basel, hvor du ankommer næste morgen. Du kan alternativt også rejse fra Danmark om morgenen og være fremme samme aften med blot et enkelt skift i Hamburg undervejs.

Du kan bestille din billet med nattog til Basel hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 8-15. Eller du kan købe den direkte i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

Ekstra komfort med 1. klasse

Du kan gøre din togrejse til Basel ekstra komfortabel ved at rejse på førsteklasse. Tager du nattoget, får du dermed plads i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet, så du kan nyde den smukke togrejse gennem hele Tyskland i din helt egen kupé.

Børn rejser gratis eller med stor rabat*

Som voksen kan du ofte tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog, hvorfor du skal være særlig opmærksom på dette, når du bestiller. Husk samtidig, at børn, der optager eget sæde, skal betale for en pladsbillet.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Byen hvor grænserne til Tyskland, Frankrig og Schweiz mødes

I det nordligste Schweiz ligger landets tredjestørste by Basel ved Rhinens bredder, hvor grænserne til Tyskland, Frankrig og Schweiz mødes. Europas tredjelængste flod snor sig smukt gennem byen, og en bådtur på Rhinen er en flot og hyggelig måde at se byen på. I det centrale Basel kan du også besøge den smukke Münster-domkirke eller byens populære zoologiske have.

På opdagelse i kunstens mekka

Med hele 40 museer og en stor årlig kunstmesse er det ikke tilfældigt, at Basel omtales som et kunstens mekka. Her er der virkelig noget at komme efter for de kulturinteresserede. Du finder også mange hyggelige restauranter, ligesom smuk slentretur langs med Rhinen bør stå på alle besøgendes dagsorden.

Bestil rejse til Basel

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.