Pendlerkort til rejser i Jylland og på Fyn, voksen

Pendlerkort er et månedskort til dig, der ofte rejser på samme strækning i Jylland og på Fyn, og som gerne vil have en fast pris

Pendlerkort til rejser i Jylland og på Fyn til dig, der rejser flere gange ugentligt på samme strækning

Til dig, der:

 • Er fyldt 16 år

 • Skal rejse i Jylland og på Fyn

 • Rejser flere gange ugentligt på samme strækning

Fordele:

 • Rabat til dig, der rejser meget

 • Tryghed med en fast pris hver måned

 • Altid gyldig billet, uanset hvor meget du rejser

 • Køb Pendlerpladsbillet til 10 kr.

 • Ét kort til bus og tog

 • Du kan købe nemt og hurtigt i DSB app

DSB Plus fordele
 • Du kan via DSB Plus tilmelde dit kort til Glemt kort og slippe for kontrolafgift, hvis du glemmer dit kort. 

Gyldighed

 • I DSB app kan pendlerkort købes for 30-59 dage ad gangen
 • Rejsekort pendlerkort eller rejsekort med pendler kombi kan købes for 30-180 dage ad gangen

Bemærk, at der ikke kan laves forlængelser til gyldighedsperioden. Men du kan optimere dit køb i forhold til antallet af dage, du ønsker dit kort skal være gyldigt. Eksempelvis, hvis du ønsker at købe dit kort frem til en ferie.

Hvor kan jeg købe mit pendlerkort?

Pendlerkort til rejser i Jylland og på Fyn sælges:

 • i DSB app
 • på rejsekort.dk

Sådan køber du dit Pendlerkort

Sådan køber du DSB Pendlerkort i app

Sådan køber du rejsekort pendlerkort/pendler kombi på rejsekort.dk

Hvad koster et Pendlerkort?

Prisen for dit Pendlerkort vil variere, alt efter hvilken strækning du rejser på og hvor langt du rejser.

Du finder prisen på dit Pendlerkort på rejseplanen.dk

Nyd turen - også når telefonen løber tør for strøm

Glemt Kort er en service til dig, der rejser med månedskort.

Når du er tilmeldt Glemt Kort, kan du nøjes med at oplyse dit CPR-nr., hvis din telefon løber tør for strøm, eller du har glemt dit togkort og får tjekket billet på rejsen. På den måde kan togpersonalet hurtigt kontrollere, at du faktisk har et gyldigt togkort.

Læs mere om Glemt Kort, og tilmeld dig servicen her

Få kompensation med DSB Pendler Rejsetidsgaranti

Du kan få kompensation for dine rejser, hvis toget ikke lever op til målene for kundepunktlighed.

Tilmeld dig den målstrækning, der passer bedst til din daglige pendlerstrækning. Så får du automatisk kompensation, hvis togene på din strækning ikke overholder kundepunktlighedsmålet.

Læs mere om DSB Pendler Rejsetidsgaranti

Spørgsmål og svar

 • Hvis du skal rejse på en anden strækning, end den dit DSB Pendlerkort gælder til, så skal du købe en anden type billet til den strækning. Hvis den strækning, du rejser på, er delvist dækket af dit DSB Pendlerkort, kan du nøjes med at købe billet til den del af strækningen, der ligger uden for dit DSB Pendlerkorts område.

  Foregår din forlængede rejse på en DSB strækning, kan du købe en billet til strækningen her på dsb.dk eller i DSB app. Foregår din forlængede rejse ikke på en DSB strækning kan du, mod forevisning af gyldigt DSB pendlerkort, købe en tillægsbillet hos personalet i toget til den del af din rejse, som ikke er dækket af dit DSB Pendlerkort.

 • Hvis du er tilmeldt Glemt kort-servicen i DSB Plus med dit Pendlerkort, Bus & Tog Årskort eller dit Pensionistkort, kan du slippe for kontrolafgift, hvis du glemmer dit kort. Du skal blot oplyse dit cpr.nr. til togpersonalet.

  Har du derimod glemt dit Rejsekort Pendlerkort, Rejsekort med pendler kombi, Rejsekort periodekort pensionist eller dit pendlerkort købt i DOT Webshop, vil du få en kontrolafgift på 750 kr. og kan få nedskrevet din afgift. Du skal hurtigst muligt sende en kopi af dit kort efter, at kontrolafgiften er blevet udskrevet. 

  Tilmeld dig DSB Plus 

  Læs mere om Glemt kort 

 • Fra 18. marts 2018 sker der ændringer på refusionsreglerne for DSB Pendlerkort, DSB 1’ og DSB 1’ RE Pendlerkort i DSB app og DOT app. Fremadrettet er der ens refusionsregler for DSB Pendlerkort, DSB 1’ og DSB 1’ RE Pendlerkort, samt Rejsekort Pendlerkort og Rejsekort med pendler kombi til rejser i Jylland og på Fyn samt til rejser på Sjælland og øerne. Fra 18. marts 2018 har digitale Pendlerkort nu en ikke-refunderbar periode på 8 dage med undtagelse af mobilpendlerkort over Storebælt. Det vil sige, at der refunderes den resterende periode fratrukket 8 dage, hvis du ønsker kortet refunderet inden endt gyldighed.

  Ønsker du at få refunderet et Pendlerkort i app eller på rejsekort, som endnu ikke er taget i brug, kan du få dette refunderet uden noget af beløbet fratrækkes. Bemærk, ved refundering af ikke-ibrugtagne Pendlerkort, hvor første gyldighedsdag er overskredet, frafalder den ikke-refunderbare periode, og der vil således blive fratrukket et beløb svarende til 8 dage fra den ubrugte gyldighedsperiode.

  Refusion af pendlerkort i app kan du gøre direkte fra app’en. Refusion af pendlerkort på rejsekort kan du gøre på selvbetjeningen på rejsekort.dk.