Stavanger

Tag toget til Stavanger – find billetter Norges til oliehovedstad

 • Daglige afgange fra København til Stavanger

 • Rejs fra København H til Stavanger på omkring 21 ½ time

 • Oplev smukke landskaber og god komfort på din rejse

 • Én betalende voksen må medtage ét barn gratis

Daglige afgange fra København til Stavanger

Skal du fx fra København til Stavanger, kan du enten rejse ved middagstid eller tage aftentoget. De hurtigste forbindelser bringer dig frem på lige godt 21 ½ time med skift i Malmø, Göteborg/Hallsberg og Oslo undervejs. 

Planlæg din togrejse til Stavanger

Kør med komfortable og moderne tog

På mange afgange til Stavanger kan turen - eller dele af den - nydes i moderne højhastighedstog, som byder på bl.a. gratis 4G-internet, spisevogn og komfortable sæder med god benplads. Du kan også vælge at rejse på førsteklasse, som giver dig endnu bedre komfort og flere bekvemmeligheder på din rejse, så du får en ekstra behagelig togtur.

Oplev Norges skiftende landskaber

En togtur til Stavanger er også en fantastisk rejse gennem det norske landskab. Her vil du både komme gennem Telemarken, komme forbi Norges sydkyst, inden toget kører langs Nordsøkystens bakker og strande på Norges vestkysten frem til ankomsten i Stavanger.

Fra fattigt fiskersamfund til oliemekka

Norges fjerdestørste by er for alvor blomstret og kommet på verdenskortet de seneste årtier takket være olie- og offshore-eventyret, der gjorde byen til en af verdens rigeste. Men Stavanger har faktisk en lang og stolt tradition, da byen blev grundlagt helt tilbage til 1100-tallet, hvilket der kan ses talrige eksempler på rundt omkring i bybilledet. Den gamle bydel, som består af nogle af Europas bedst bevarede træhuse, og byens domkirke, som blev genopbygget i gotisk stil i slutningen af 1200-tallet, samt et stort udbud af kulturbegivenheder, museer og aktiviteter, er blandt Stavangers mest interessante seværdigheder.

Oplev Stavangers bjergtagende attraktioner

Ud over det store historie- og kulturudbud, er Stavangers betagende og bjergtagende omgivelser med store, imponerende fjelde, smukke fjorde og lange, hvide sandstrande, som blot venter på at blive udforsket, en oplevelse værd. Tag en sejltur op ad den 42 km. lange Lysefjord, gå på vandring i fjeldene eller slentr langs en af verdens bedste strande ved Sola – området byder på et væld af store naturoplevelser .

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget. På DSB 1' kan du tage din førerhund med - undtagen i Stillezone, som findes i nogle tog. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort