Bergen

Tag toget til Bergen – find billetter til Norges næststørste by

Tag toget til Bergen
 • Daglig afgang fra København

 • Rejsetid fra København H på omkring 21 ½ time

 • Tag nattoget og spar en overnatning

 • Rejs på en af verdens smukkeste togstrækninger 

 • Én betalende voksen må medtage ét barn gratis

Kom nemt og bekvemt med toget til Bergen

Skal du fx fra København til Bergen, kan du enten rejse ved middagstid eller tage aftentoget. De hurtigste forbindelser bringer dig frem på under 21 ½ time med skift i Halmstad, Göteborg og Oslo undervejs. 

Planlæg din togrejse

Rejs på en af verdens smukkeste togstrækninger

Du kører først og fremmest gennem den smukke svenske og norske natur, når du tager toget til Oslo. Den mest imponerende del af ruten er dog faktisk strækningen fra Oslo til Bergen, som er blevet udnævnt til en af de smukkeste togruter i verden. For enden af strækningen er Bergen ligeledes smukt beliggende på fjeldsider med udkig over de omkringliggende fjorde.

Find din togbillet til Bergen

Tag børnene med gratis eller med stor rabatter

Skal du have børn eller børnebørn med på togrejsen til Bergen, kan du gøre dette helt gratis, hvis de er 15 år eller derunder og rejser i selskab med en betalende voksen. Hver betalende voksen kan have ét barn med gratis. Det eneste, du skal betale for, er en pladsbillet, hvis børnene skal have deres egne sæder.

Udforsk Bergens historiske og kulturelle perler

Bergen har mere end 900 år på bagen, hvorfor byen er spækket med historie og tradition. Bergen har været Europæisk kulturby, er hjemsted for et af verdens ældste symfoniorkestre, huser landets første teater samt en lang række museer og gallerier, ligesom den historiske bebyggelse Bryggen, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er blandt byens største attraktioner.

Oplev Bergen-områdets storslåede natur

Bergen ligger scenisk omgivet af bjerge, fjeldsider og fjorde, som blot venter på at blive udforsket. Det flotte landskab opleves bedst ved at besøge et af de syv omkringliggende bjerge, hvorfra der er imponerende udsigter over området. Tag eksempelvis kabelbanen op til det 425 meter høje bjerg Fløyen, sporvognen op til det 643 meter høje Ulriken eller vandr de 900 trappetrin op ad Stoltzekleiven-stien til Sandviksfjellet. 

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget. På DSB 1' kan du tage din førerhund med - undtagen i Stillezone, som findes i nogle tog. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort