Interrail - tag med toget rundt i Europa

Til dig, der vil rejse rundt i et eller flere lande i Europa med tog.

 

Køb nu og spar 15% frem til og med 31. december 2018

Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse. Udforsk ét bestemt europæisk land eller rejs på tværs af landegrænser i Europa. Mulighederne er mange - du vælger selv. Og frem til og med 31. december 2018 kan du spare 15% på alle Global Pass og udvalgte One Country Pass. 

De fleste vælger at købe Global Pass, som er den mest fleksible løsning. Med Global Pass kan du udforske op til 30 lande til én fast pris. Køb din Interrail-billet med rabat i dag og rejs inden for de næste 11 måneder. Du har med andre ord mulighed for at rejse nu, til foråret, til sommer, i efteråret eller til vinter.

Fordele

  • Enkelthed: Rejs rundt i 30 europæiske lande til én fast pris
  • Variation: Vælg mellem One Country Pass eller Global Pass
  • Fleksibilitet: Vælg antal rejsedage og destinationer lige efter dit behov
  • Praktisk: Global Pass giver ret til én ud- og hjemrejse i Danmark
  • Du kan vente med at bruge dit Interrail Pass i op til 11 måneder efter købsdatoen
  • Børn rejser gratis (bortset fra pladsbilletter og tillæg), når de rejser sammen med en voksen og de endnu ikke er fyldt 12 år (maks. to børn gratis sammen med én voksen)

Begrænsninger

  • Køber du online eller via 70 13 14 18, kan interrailkortet tidligst have afrejsedato 10 dage senere på grund af forsendelse. Skal afrejsedatoen være før, så kan billetten købes i DSB Salg & Service på stationer

  • Bemærk at der kræves pladsreservation til de fleste internationale-, højhastigheds- og nattog i Europa. Læs mere om pladsreservation for Interrail

  • Interrail-billetter, købt i kampagneperioder med 15% rabat, kan ikke byttes eller refunderes. Hvis du har fået nyt navn eller nyt pas, så kontakt DSB Kundecenter Udland

Hvad er Interrail?

Interrail består af et samarbejde mellem forskellige jernbaneselskaber i Europa. Samarbejdet går ud på at tilbyde kunderne den bedste og letteste rejseoplevelse gennem Europa. Uanset om du vil rejse i ét land eller i forskellige lande, så har Interrail en passende billet.

Fordelen er, at du kun har brug for én billet for at rejse rundt i Europa. Prisen afhænger af længden af rejsen, din alder, hvilken klasse du vil rejse på, samt hvor mange lande du vil besøge.

Du kan rejse i 30 lande med et Interrail Global Pass

Det gælder Belgien, Bosnien og Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland/Nordirland, Italien, Kroatien, Luxembourg, Makedonien, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Du kan også benytte færgeselskaberne Superfast Ferries og Minoan Lines, der sejler på visse strækninger mellem Italien og Grækenland. Du skal dog regne med at betale et tillæg i højsæsonen.

Rejs udvalgte eller alle dage i en periode med Global Pass

Global Pass giver dig enten mulighed for at rejse alle dage i en periode, eller - hvis du ikke har behov for at rejse i hele perioden - et bestemt antal rejsedage i perioden. Du vælger selv, hvilke lande du vil rejse i ud af de 30 lande som Global Pass gælder til.

Global Pass findes i varianterne: 

Periode Rejsedage
15 dage 5 dage
1 måned 7 dage
1 måned 10 dage
1 måned 15 dage
15 dage 15 dage
22 dage 22 dage
1 måned 1 måned

 

Interrail One Country Pass gælder kun i ét land

Køber du et One Country Pass, er det gældende til det land, der står på passet. Med et One Country Pass kan du vælge mellem 3, 4, 6 eller 8 rejsedage inden for en periode på 1 måned. Når du har valgt, hvilket antal rejsedage du vil have på dit One Country Pass, kan disse fleksibelt benyttes inden for den givne rejseperiode på en måned. 
Bemærk, at et One Country Pass gælder til ét land. Køber du fx et One Country Pass til Tyskland, skal du være opmærksom på, at dit One Country Pass ikke inkluderer ind- og udrejse af Danmark.

Planlæg din rejse

Du får de bedste oplevelser, når du medbringer en hvis form for spontanitet. Alligevel er det altid en god idé at lave en rejseplan hjemmefra. Du kan hente en internationale køreplan med de vigtigste forbindelser mellem Danmark og Tyskland. Til din rejse rundt i Europa kan du tage en køreplan med på din Smartphone. 
Det kan også være en god ide at finde frem til, hvilke tog der har reservationskrav, og hvor du kan rejse uden pladsbillet.

Læs mere om, hvordan du booker pladsbillet til din Interrailrejse

Værd at vide

HUSK at have dit rejsepas klar, når du skal købe Interrail. Det gælder som dokumentation både ved køb og på rejsen, da Interrail-passet er et personligt dokument. Har du ikke et dansk pas, skal du huske at tjekke Visumregler for de lande, du ønsker at rejse til med dit Interrail Pass. 
Sæt dig ind i rejseregler og dokumentation for din rejse, inden du tager af sted. Læs om rejseregler for Interrail, gyldigheden af dit Interrail Pass, og hvad du skal huske inden afrejse under Rejsebetingelser for Interrail

Du kan købe Interrail Global- og One Country Pass hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8-18, samt lørdag og søndag fra 8-15. Du kan også købe via DSB Salg & Service Udland på de større stationer.

Køb din internationale pladsbillet her

Har du allerede billet, men ingen pladsbillet, eller har du et Interrail Pass kan du købe din internationale pladsbillet her

Køb international pladsbillet

Du kan købe pladsbillet til rejser i forbindelse med: Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Holland, Belgien og Luxembourg.
Hvis du har købt en Orange Europa-billet, så skal du have en pladsbillet til den afgang, der fremgår af billetten. Det er ikke muligt at købe specialprodukter online, som fx pladser til nattog, barnevogn og cykler. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18.

Børn med på Interrail

Det er gratis at tage dit barn med på Interrail. Der skal dog betales for pladsbilletter og tillæg, og du skal huske at bestille et gratis Interrail kort til dit barn. En voksen kan tage op til 2 børn indtil 12 år med på Interrail. 

Læs mere under Rejsebetingelser for Interrail

Ét eller flere lande?

Vælg mellem Interrail Global Pass og One Country Pass. Med Global Pass kan du rejse frit over det meste af Europa. Med One Country Pass kan du rejse rundt i ét land. Interrail kan fås til alle aldersgrupper, og du bestemmer selv, hvor længe du vil være afsted.