Utrecht

Tag toget til Utrecht og find ekstra billige billetter med Orange Europa

 • Ankom midt i den levende storby med mange daglige afgange

 • Rejsetid på ca. 10 ½ time fra enten København H eller Aarhus

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Nyd turen gennem Europas smukke landskaber

 • Få ekstra billige billetter med Orange Europa og rejs til Utrecht fra 525 kr.*

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Rejs nemt til Utrecht med de mange daglige afgange

Utrecht er Hollands fjerdestørste by, og du kan nemt komme til den med de mange daglige afgange fra både Aarhus og København. Hvis du vil have de billigste billetter og færrest skift anbefales det, at du starter din rejse om morgenen eller formiddagen.

Find din afgang

Ekstra billige billetter for hele familien

Der er mange fordele ved Orange Europa. Udover at du får ekstra billige billetter, kan du også tage op til fire børn eller børnebørn op til 15 år med på en gratis børnebillet.  Du skal kun betale for en pladsbillet, hvis de skal have deres eget sæde.

Find billige billetter

Det tager ikke mere end lidt over 10 timer

Det tager kun lidt over 10 timer, uanset om du rejser fra København eller Aarhus. Efter de 10 timer ankommer du midt i Hollands fjerdestørste by. Her er der kun er en kort gåtur til overnatning, et spændende og rigt kulturliv samt hyggelige restauranter og caféer. 

Nyd turen gennem et unikt landskab

Holland er et virvar af smuk natur, og digerne snor sig igennem landskabet. Du kan også se de unikke vindmøller og tulipanmarker, mens du sidder bag vinduet og slapper af. Nyd den smukke natur og de fascinerende landskaber på strækningen gennem Tyskland og Belgien.

Oplev livet ved byens mange kanaler

Ligesom hovedstaden består Utrecht af mange kanaler, der skærer sig gennem byen. Utrecht har en mere intim stemning, når du spadserer ved de mange kanaler, hvor du også kan få en god kop kaffe og lækker mad. En kanalbåd er en rigtig god måde at opleve byen og attraktionerne på.

Få et unikt indblik i den hollandske kultur

Seks gange om året afholder Utrecht Cultural Sundays. Her transformerer byens centrum sig til en enorm scene, hvor du kan opleve teater, dans, film, musik og workshops. Hver søndag har et centralt tema, og de fleste arrangementer er gratis at opleve. 

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.