Rotterdam

Tag toget til Rotterdam

 • Rejs fra centrum til centrum

 • Oplev smukke landskaber og god komfort på din rejse

 • Rejsetid fra København H eller Aarhus på ca. 11 timer

 • Ekstra billige priser med Orange Europa, rejs til Rotterdam fra 449 kr.*

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Hurtige skift og kort ventetid

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Flere daglige afgange til Rotterdam

Du kan komme med tog fra København, Aalborg, Odense og Aalborg med kurs mod Rotterdam både morgen, middag og aften alle ugens dage. De hurtigste ture tager lidt over 11 timer fra København H med tre skift i Hamburg, Osnabrück og Amersfoot, og ligeledes omkring 11 timer fra Aarhus med tre forholdsvis hurtige skift undervejs.

Find din afgang

Find billige billetter til Rotterdam med Orange Europa

Prisen på din billet afhænger af flere ting, bl.a. af vogntype samt hvilke dage, du rejser. Ud over de almindelige billetter til konkurrencedygtige priser kan du også finde en Orange Europa-billet, hvis du bestiller din rejse til Rotterdam i god tid. Så får du rabat i forhold til normalprisen. Derudover har du som voksen mulighed for at medtage op til fire børn eller børnebørn under 15 år med gratis.

Find togbilletter

Rejs fra centrum til centrum – stå af midt i Rotterdam

Hvis du vil slippe for spild- og ventetid i forhold til indtjekning af bagage, sikkerhedskontroller og transporttid til Rotterdam centrum, er toget det ideelle valg. Her kan du ganske enkelt læne dig tilbage i sædet og nyde turen, indtil du er helt fremme i hjertet af Rotterdam, da toget ankommer til Rotterdam Centraal-station midt i byen. Så er du klar til oplevelser med det samme, du står af toget.

Rejs gennem Nordeuropas varierende landskaber

Når du tager toget til Rotterdam, kommer du gennem Nordeuropas varierende landskaber i Tyskland og Holland, og kan på den måde for alvor følge med i, hvordan omgivelser forandrer sig undervejs. Toget kører gennem med skovrige områder og kuperet terræn ned gennem de tyske delstater Schleswig-Holstein, Niedersachsen og Nordrhein-Westfalen, inden du krydser grænsen til det smukke Holland.

Havnen, højhusene og hollandsk kulturhistorie

Havnen i Rotterdam har i århundreder været byens nerve, og den er stadig blandt de største i verden, hvilket har gjort byen til et stort økonomisk og handelsmæssigt centrum. Rotterdams velstand kommer blandt andet til udtryk i det rige udvalg af spændende arkitektur og kultur, og byen byder på mange nyere bygninger i spændende stilarter som den 140 meter høje og 800 meter lange Erasmus-kabelbro, et 190 meter højt fjernsynstårn med udsigtsplatform samt flere skyskrabere, der er med til at give byen en af Europas bedste skylines. Som tidligere europæisk kulturhovedstad er de mange kulturudbud og museer også kendetegn for byen.

For fodboldfans og dyrefans

Fodbold er en vigtig del af byens identitet, og især storklubben Feyenoord med 14 hollandske mesterskaber og flere sejre i europæiske klubturneringer er byens stolthed. En kamp på klubbens legendariske De Kuip-stadion i selskab med mere end 50.000 entusiastiske fans bør enhver fodboldfan unde sig. Der er også noget på programmet for dyrefans, da byens huser en af de ældste og største zoologiske haver i landet, hvor der ydermere er et stort akvarium og en botanisk have. 

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.