DSB 10-turskort med faktura i DSB app

Nu kan din virksomhed købe både DSB 10-turskort og enkeltbilletter med faktura i DSB app

Til virksomheden, der:

  • Ønsker DSB 10-turskort og enkeltbilletter til medarbejdere med faktura

Fordele:

  • Fakturaordning gennem WorkPlus

  • Nemt og hurtigt

  • Enkelt at administrere

En hurtig nyhed til WorkPlus

Nu har du også mulighed for at købe DSB 10-turskort på faktura gennem DSB app. Det er en væsentlig hurtigere løsning end hidtil, hvor du f.eks. skal vente på, at dine klippekort bliver sendt med post. Din virksomhed skal blot have en aftale via WorkPlus for at kunne benytte fakturaløsningen i DSB app. Er I ikke registrerede, kan du oprette en WorkPlus-aftale her.

Fakturaløsningen i praksis

Administratoren af WorkPlus i din virksomhed skal oprette de relevante mobilnumre i systemet, for at medarbejderen kan købe på faktura. Straks efter oprettelsen kan medarbejderen afregne indkøb i DSB app på faktura til virksomheden.

Sådan deler I DSB 10-turskort i app'en

Skal jeres medarbejdere kunne dele DSB 10-turskort, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Eneste forudsætning er, at brugerne har installeret DSB app på deres mobil.

Du kan åbne en vejledning som pdf her

Fordele med WorkPlus

WorkPlus er DSB’s virksomhedsprogram, der gør det nemt og effektivt at benytte toget. Med WorkPlus kan din virksomhed få kontante og praktiske fordele. Det er gratis at lave en firmaaftale, og det koster ingenting at være med i programmet.

Læs mere om WorkPlus her

Bliv kontaktet

Spørgsmål og svar