Copenhagen Card til Hovedstadsområdet

Et særligt turist-kort. Det gælder i 24, 48, 72 eller 120 timer. Copenhagen Card giver adgang til mange seværdigheder samt alle rejser med tog, bus og metro i hele Hovedstadsområdet (zone 1-99)

Til dig, der:

  • Er turist i Danmark og skal rundt og se seværdigheder med tog, bus og metro i Hovedstadsområdet (zone 1-99)

  • Rejser flere gange med tog, bus og metro indenfor en begrænset tidsperiode på 24, 48, 72 eller 120 timer

Fordele:

  • Copenhagen Card giver adgang til 74 seværdigheder i hele Hovedstadsområdet samt en række rabatter

  • Det gælder til bus, tog og metro i hele Hovedstadsområdet (zone 1-99)

  • Kortet kan købes til voksne og børn (reduceret pris)

Copenhagen Card er skræddersyet til dig, der holder storbyferie i København og ønsker en ferie med fuld fart på programmet.

Copenhagen Card er kortet, der giver dig adgang til at rejse med den kollektive transport i hele hovedstadsområdet zone 1-99 og entré til de mest populære seværdigheder i området – så som Tivoli, Rundetårn, Experimentarium, Louisiana, Kronborg og Den Blå Planet.

Derudover får du ubegrænset adgang til bus, S-tog, tog, lokalbaner og metro og sågar havnebus i zone 1-99 i hele den periode, kortet gælder. Sål slipper du for at købe billet hver gang, når du skal fra attraktion til attraktion - og du kan ubekymret nyde byen i stedet.

Med Copenhagen Card får du også et væld af rabatter til restauranter, udflugter og andre aktiviteter - eksempelvis cykelleje. Når du køber dit Copenhagen Card, får du en gratis guidebog med, ligesom du med fordel kan downloade den gratis Copenhagen Card-app, så du hele tiden har guiden lige ved hånden.

Copenhagen Card priser

Det er nemt og overskueligt at finde en pris på et Copenhagen Card på copenhagencard.com. Er du i tvivl om et Copenhagen Card kan betale sig, eller om du skal nøjes med at købe transport og entré til de enkelte steder, du ønsker at besøge, så prøv prisberegneren på Copenhagen Cards hjemmeside.

Copenhagen Card fås i fire udgaver til henholdsvis 24, 48, 72 og 120 timer og fås til både børn og voksne. Kortet til voksne er gyldigt til personer fra 16 år og opefter, mens kortet til børn er gyldigt til personer i alderen 10-15 år. Bemærk, hver voksen kan have to børn i alderen 0-9 år gratis med, og en børnebillet koster cirka det halve af en voksenbillet.

Du kan se de aktuelle priser på et Copenhagen Card her 

Store penge at spare - tjek beregneren

Der er faktisk store penge at spare, hvis du køber et Copenhagen Card. Et eksempel fra Prisberegneren viser, at en familie - på to voksne og to børn på henholdsvis 8 og 10 år - på tre døgn kan spare knap 2.400 kroner med et Copenhagen Card, fremfor at købe enkeltbilletter til transporten og entré til alle attraktioner særskilt. Eksemplet inkluderer entré til Tivoli, Zoo, Den Blå Planet, Rundetårn, Canal Tours Copenhagen, Tycho Brahe Planetarium, Louisiana og Kronborg Slot samt transport i 72 timer.

Sådan får du fat i et Copenhagen Card

Du kan købe kortet på en lang række salgssteder, heriblandt Tivoli, diverse turistinformationer, flere hoteller og en lang række 7-Eleven-butikker.

Du kan også købe kortet online. Herefter skal du bare medbringe din voucher til ét af de fire centrale indløsningssteder, hvor du kan ombytte din kvittering til et Copenhagen Card. Indløsningsstederne ligger i Københavns Lufthavn, ved Hovedbanegården og i Tivoli.

Endelig har du mulighed for at få tilsendt dit Copenhagen Card med posten, hvis du er ude i god tid - som i dette tilfælde betyder mindst 14 dage, før du skal bruge det.

Når du har fået dit kort, er det din adgangsbillet til transport såvel som attraktioner. Du skal huske at skrive dato og klokkeslæt på kortet med kuglepen, inden du benytter nogen form for offentlig transport eller besøger en attraktion. Kortet er ikke gyldigt, før det er påført dato og klokkeslæt. Bemærk, er kortet ikke i orden, kan du risikere at få en kontrolafgift. Kortet aktiveres, første gang det bliver scannet ved en attraktion.

Det er værd at bemærke, at kortet giver adgang til ét besøg per attraktion. Eksempelvis kan du ikke besøge Tivoli flere dage i træk med dit Copenhagen Card.

Spørgsmål og svar