10-turskort i app lokalt på Sjælland og øerne, 9 zoner eller mere, barn

Køb 10 enkeltrejser på 9 zoner eller mere mellem to stationer på Sjælland, Lolland, Falster og Møn og spar minimum 25%

10-turskort lokalt på Sjælland og Øerne

Til dig, der:

 • Er 12-15 år (inkl.)

 • Er under 12 år og rejser alene eller sammen med en voksen/ung/pensionist, der allerede har 2 andre børn under 12 år med på sin billet

 • Rejser flere gange på samme strækning mellem to stationer i 9 zoner eller mere lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn inden for et år

 • Har DSB app på din smartphone

Fordele:

 • Spar cirka 25% i forhold til Enkeltbilletten

 • Enkelt, hvis I rejser flere sammen

 • Tag bussen til og fra de to stationer indenfor omstigningsområdet 

  Omstigningsområde

  LUK

  Rejser mellem landsdelene 

  Din togbillet gælder i en vis afstand fra den station, hvor du begynder og slutter din togrejse. Det betyder, at du kan benytte din billet til bus, tog eller Metro i et zoneområde omkring din station. Dette område kaldes for omstigningsområdet. På billetten står omstigningsområdet angivet med et zonenummer eller-bogstav. På zonekortet over hele Danmark er omstigningsområdet angivet med et zonenummer, som står lige efter stationsnavnet. Det er den zone i det lokale takstområde, som du kan rejse i, når du rejser mellem landsdelene til eller fra den pågældende station

  Se zonekort for Danmark

  Hvis du rejser ind i eller ud af Hovedstadsområdet fra en anden landsdel, kan du rejse i de omstigningsområder, der er angivet på billetten med et bogstav. Se zonekort for Danmark.

  Rejser lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn

  Hvis du rejser lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn afhænger gyldighedsområdet af længden på din rejse.

  På korte rejser 2-8 zoner er billetten gyldig efter ringzonesystemet På lange rejser 9 zoner og derover er billetten gyldig i afrejsezonen og i ankomstzonen, som er vist på billetten med zonenummer. Se zonekort for Sjælland.

10-turskortet kan kun købes på DSB App, hvis du ønsker at rejse 9 zoner eller mere lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. 

Hvis du skal rejse 2-8 zoner kan du læse mere her.

Spar 25% når du køber 10 rejser

Med et 10-turskort i app køber du 10 enkeltrejser på én gang. Du kan så selv bestemme, hvornår du vil bruge kortet. Du skal blot bruge alle rejser, før der er gået et år efter købsdatoen. Til gengæld får du minimum 25% rabat på prisen i forhold til Enkeltbilletten mellem de samme to stationer

10-turskort i app kan købes til/fra alle DSB. Det er også muligt at vælge de største lokal- og privatbanestationer. 

Spørgsmål og svar

 • Du vælger Menupunkt DSB 10-turskort og præsenteres for valg af strækning, kundetype og serviceniveau. Derefter får du præsenteret og skal acceptere betingelser samt vælge betalingsmiddel, betalingskort eller MobilePay.

  Når købet er gennemført, vil kortet blive vist under menupunktet ”DSB 10-turskort”. Du modtager samtidig en kvitteringsmail med oplysninger om dit køb.

 • Før du rejser, skal du vælge at bruge klip på selve kortet. Du skal vælge antal samt rejseretning. 

  Klip vises som billet under menupunkt ”Billetter og rejser”. Det er denne, som skal fremvises til togpersonalet.

 • Kortet har en gyldighed på 1 år og kan refunderes i 2 år efter købsdatoen. Herefter er det ikke længere muligt at få kortet refunderet.

  Hvis fx dit DSB Mobilklippekort har kostet 2000 kr., så er pålydende restværdi 200 kr. pr. ubrugt mobilklip. Ved indløsning i Mobilklippekortets gyldighedsperiode opkræves et ekspeditionsgebyr på 40 kr. Du vil også blive trukket et gebyr på 40 kr., selv om der er tale om refundering af alle rejser på kortet.

  Tilbagebetaling kan ske ved at skrive til netbutikken@dsb.dk.

 • Du kan vælge at hente dit DSB 10-turskort til DSB app på en anden mobil. Under menupunktet DSB 10-turskort vælges ”Overfør kort”.

  Du skal bruge mobilnummer, e-mail og ordrenummer, som kortet er købt med. Herefter hentes kortet med de resterende ubrugte klip.

 • Prisen for en rejse med rejsekort er individuel og afhænger bl.a. af din kundetype, hvornår og i nogle tilfælde hvor ofte du rejser. Derfor er det svært at sige, om rejsekort vil være billigere for dig end DSB 10-turskort i app. Du kan undersøge, hvad der betaler sig for dig.

  Sådan sammenligner du priser i Rejseplanen

  • Find din rejse på Rejseplanen
  • Vælg Se mere
  • Vælg Se pris
  • Nu kan du sammenligne rejsekortprisen med 10-turskortsprisen