Erhverv dig en klippekortmaskine - udsolgt

 

BEMÆRK: Bestillingen er nu lukket. Der har været overvældende stor interesse for klippekortmaskinerne, og vi har på få timer modtaget det antal bestillinger, vi skal bruge for at få fordelt maskinerne. Tusind tak for den store interesse.

Vi tager de gamle klippekortmaskiner ned og har udbudt dem til interesserede kunder (bestillingen er nu lukket). 

Vær opmærksom på, at:

  • Der er ikke længere maskiner til rådighed. Der var et begrænset antal maskiner, som blev fordelt efter først-til-mølle-princippet. Alle der har henvendt sig inden bestillingen lukkede, får et svar inden for nærmeste fremtid.
  • Du som kunde skulle betale et beløb for klippekortmaskinen (300 kr.). Pengene dækker udgifter til opbevaring og lagerhåndtering. Evt. fragt tillægges prisen. DSB tjener ikke penge på salget af maskinerne.
  • Tilbuddet var henvendt til privatpersoner, og du kunne max. bestille to maskiner. 
  • Der var både røde og gule klippekortmaskiner i samlingen. 
  • Maskinerne er i en stand, hvor de ikke virker. Hvis du ønskede det, kunne de muligvis renoveres for en nærmere aftalt pris med leverandøren alt efter den enkelte maskines stand. Skriv i kontaktformularen, hvis du ønsker det.
  • Henvendelserne håndteres af firmaet Bent Gerts A/S, vores eksterne leverandør. Bent Gerts A/S kigger på henvendelserne løbende i den rækkefølge, de kom ind. Vi lover, at du får et svar, men der kan være lidt svartid, da vi har modtaget rigtig mange henvendelser. Evt. spørgsmål kan stilles på info@bentgerts.dk - men bemærk, at vi ikke har flere maskiner til rådighed på nuværende tidspunkt.