Glemt Kort

Undgå kontrolafgiften på 750 kr., hvis du glemmer dit pendlerkort eller din telefon løber tør for strøm

Der er hjælp at hente, hvis du glemmer dit pendlerkort eller din telefon løber tør for strøm

Glemt Kort er en service, du kan tilmelde dig, hvis du har en DSB Plus profil, er fyldt 13 år, og rejser med pendlerkort.

Når du har tilmeldt dig Glemt Kort, kan du nøjes med at oplyse dit CPR-nummer, hvis du har glemt dit kort eller din telefon er løbet tør for strøm, og du får tjekket dit kort på rejsen. På den måde kan togpersonalet hurtigt kontrollere, at du har et gyldigt pendlerkort.

Glemt Kort gælder i alle DSB’s tog inklusiv S-tog. Du kan gøre brug af Glemt Kort op til 6 gange om året.

Husk også, at du skal tilmelde dig servicen aktivt her på siden, for at kunne bruge den, og at du selv skal opdatere din tilmelding med dit nye stamkortnummer, hvis du skifter pendlerkort.

Du kan tilmelde dig Glemt Kort med følgende kort

Har du et andet pendlerkort?

Hvis du har et Rejsekort pendlerkort, Rejsekort med pendler kombi, Periodekort pensionist på rejsekort eller du har købt dit kort i DOT Webshop eller et Movia salgssted, kan du ikke tilmelde dig Glemt Kort. Det, du skal gøre i stedet, er at oprette en DSB Plus profil, og glemmer du dit kort, vil togpersonalet udstede en kontrolafgift, som du efterfølgende kan indsende via kontaktformularen på dsb.dk/afgift inkl. dokumentation. Herefter vil DSB Kundecenter følge op på, om du er tilmeldt DSB Plus, samt har et gyldigt kort, og du kan få nedskrevet kontrolafgiften efter gældende regler for Glemt Kort servicen. Hvis du får Erhvervskort på sms, skal du ringe til DSB Kundecenter på 7013 1415 for at få oplyst dit stamkortnummer. Ungdomskort, som du ikke har fået leveret af os i DSB, kan du ikke tilmelde.