25% rabat på Louisiana

- opret en gratis profil og få 25% rabat på entréen

Louisiana Museum of Modern Art

Du får 25% rabat med DSB Plus på din entrébillet til Louisiana.

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil, der tiltrækker gæster fra hele verden og gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt.

Lauren Greenfield – Generation Wealth
Den amerikanske fotograf og dokumentarist har med 'Generation Wealth' skabt et enestående dokument over de seneste årtiers vilde forbrugsræs i en verden, der er stadig mere besat af drømmen om at se både godt og rig ud.

Udstillingen er et visuelt granatchok. Den viser med Greenfields egne ord, "hvordan kroppen, ungdommen, seksualiteten og det ’at se rig ud’ er blevet vor tids værdi."
Greenfield skildrer ikke kun vinderne, men også dem, som bukker under i den groteske konkurrenceånd.
Med den fotografiske serie Generation Wealth kaster hun et øjenåbnende blik på 25 års forbrugskultur, der i kunstnerens øjne har ændret middelklassens værdier til rå materialisme, celebrity-kultur og utilsløret narcissisme.

Vis dit fordelskort og spar 25%

Med DSB Plus sparer du 25% på entré til museet. Du skal blot fremvise dit fordelskort på sms, når du køber billet. Børn under 18 har gratis adgang.

Rabatten gives på den almindelige entré på 125 kr. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter fx klubgæster og studerende.

Særtilbuddet gælder til 31. december 2019.