Toner til togturen

- opret en gratis profil og få adgang til unikke playlister

Masser af musik på rejsen med DSB Plus

DSB er lyden af en skøn tur. Vi inviterer nemlig til hygge og samvær i vores behagelige sæder, hvor vi har gjort plads til både alvorlige samtaler og masser er gode grin. Hvis du kører med tog på DSB 1’, vil du nok slet ikke opleve lyd – her finder du nemlig vores stillezone, som skaber de perfekte rammer for dig, der eksempelvis ønsker at gøre rejsetid til arbejdstid.

At lytte til musik er noget, de fleste af os gør dagligt, og der findes vel i virkeligheden heller ikke noget bedre end at lytte til sin yndlingssang. Med DSB Plus er du garanteret masser af god musik til togturen. Vi skræddersyr nemlig unikke playlister til dig, som passer til enhver rejsedestination. Uanset om du er på vej i skole, weekendtur med drengene eller til familiearrangement i den anden ende af landet, har vi med stor sandsynlighed en liste, der falder i din musiksmag. Du kan blandt andet lytte til Danmark Rundt, Stillezonen samt På vej til, og der kommer hele tiden nye ørehængere til.

Hold løbende øje med vores tjeneste, og bliv inspireret af musikken. Du kan få glæde at de mange numre til din togtur allerede i dag. Opret din DSB Plus profil i dag, og få med det samme adgang til nogle af de største og bedste numre.

Leder du efter den perfekte playliste?

Så kan du med fordel lytte med hos os. Vores playlister giver dig for alvor mulighed for at læne dig tilbage og nyde turen. Om det er rock, pop, jazz eller klassisk musik, der gør turen lidt bedre for dig, så finder du det hele hos DSB. Men det er langt fra alt. Når du er medlem hos os, har du nemlig også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde billetter til nogle af de mest efterspurgte koncerter.

DSB er for alle, og derfor er det også ret nemt at lytte til vores playlister via Apple Music, Spotify eller YouSee Musik. Er du allerede oprettet, skal du blot klikke på den liste, du ønsker at høre. Hvis du endnu ikke er bruger af disse tjenester, kan du let gøre det ved at klikke her.