Læsestof til togturen

- opret en gratis profil og få adgang til artikler fra de største magasiner

Læs artikler fra dine yndlingsblade og magasiner

DSB er gode ture rundt i hele landet. Vi tilbyder nemlig eksempelvis altid billige togbilletter, smarte klippekortsløsninger og mulighed for at tage op til 2 børn gratis med på ruten. Som DSB Plus medlem kan du gøre turen endnu mere underholdende. Her har du nemlig mulighed for at bladre igennem et stort udvalg af danske magasiner og herved gøre rejsetid til skøn læsetid.

Få adgang til artikler i de største magasiner

I samarbejde med Egmont får du adgang de bedste artikler fra Euroman, Eurowoman, Gastro, ALT for damerne, HER & NU og mange flere. Alle artiklerne er samlet ét sted, og formatet er tilpasset dig, der er på farten. Tjenesten er udviklet eksklusivt til DSB. Frem med mobilen – så har du hurtigt adgang til et bredt og varieret udbud af historier lige ved hånden. Du får løbende eksklusive artikler, som ikke kan læses andre steder.

Mad, mode eller gossip

Når du bruger vores populære tjeneste, har du endda mulighed for at oplyse dine interesser og dermed bestemme om togturen skal bruges til at læse om mad, mode, gossip eller noget fjerde eller femte. Du kan naturligvis også gemme dine artikler, og læse dem lige når det passer dig, hvis turen ikke er lang nok til at nå det hele. Opret dig som DSB Plus medlem allerede i dag, og få adgang til imponerende udvalg af magasiner fra Danmark.